CBIS 296282
CBIS 296286
CBIS 296285
CBIS 296284
CBIS 296288

Fjärran Höjderbadet

Datum (<% occasionResult.length %>)

Frågor?

  • Visit Gävle
  • Tel: +46 26600 500
Fjärran Höjderbadet är en komplett badanläggning i centrala Gävle med ett härligt familjebad, där du kan bada både ute och inne. På sommaren har vi utebadet öppet med stora gräsytor och lekparker och flera bassänger för både stora och små. Vi har en avstressande relax-spa avdelning med plats för 50 personer.
Vi har öppet 365 dagar om året.

Barn som kommer och badar ensamma utan vuxen måste vara 12 år och kunna simma minst 200 meter. Barn under 12 år måste alltid bada med simkunnig vuxen.

Inomhusbad
I 25-metersbassängen kan du motionssimma och hoppa från trampolinen samt 3-meterstornet. I badlandskapen Barn- och Vuxenoasen med 30 grader i vattnet finns vattenvirvlar, bubbelpooler och vattenrutschbana. Simma ut till varmvattenkällan året om. Ta en paus från badandet och fika eller ät i restaurangen som ligger i anslutning till barnoasen.

Relax-spa avdelningen har plats för 50 personer och har ångbastu, stor gemensam bastu för 25 personer, flera mindre bastun, två bubbelpooler och en härlig relaxmiljö. Vill man hyra relax-spa avdelningen för slutna sällskap så går det att ordna.

Utomhusbad
Sommartid kan du bada och motionssimma utomhus i 50-metersbassängen, leka i barnbassängen och hoppa från trampolinerna i den djupa bassängen. Spela beachvolley och fotboll, använd vår klättervägg och hinderbana och leksakerna på lekområdet. På de stora gräsytorna får alla en plats i solen!

Relax-spa åldersgräns 18 år (söndag familj). Avvikande öppettider har vi helgdagar och dag innan helgdag, för mer information se vår webbplats.

Välkomna till Fjärran Höjder!