CBIS 5050598
CBIS 5050599
CBIS 5057572

Halloween i Furuvik

Datum (<% occasionResult.length %>)

Frågor?

Länkar

Prisinformation: Entré Barn 0-2 år: Gratis Entré Barn 3-12 år: 139 kr Entré Vuxen (fr. 13 år): 169 kr Åkband: 139 kr Furuvikshäfte: 199 kr 5-kampshäfte: 199kr Åkkupong: 20 kr Guld- och säsongskort från sommarsäsongen 2018 ger 30% rabatt på inträdet. Spöktåget: Tåget rullar onsdag, torsdag och fredag under höstlovsveckan (31 oktober - 2 november). Barn 0-5 år gamla åker helt gratis! Barn 6-19 år 40 kr Vuxen (från 20 år) 60 kr Biljetten gäller tur och retur. Tänk på att alla som sitter på tåget behöver en biljett, även de små som åker gratis.
Ta med hela familjen till ett mysigt och rysligt Furuvik i höst! Den 27 – 28 oktober och 31 oktober – 4 november blir det spännande aktiviteter för alla små och stora som vill njuta av parken i Halloweenskrud.

Här finns massvis med skrämmande kul att hitta på – Hälsa på den hundra år gamla spökfamiljen som flyttat in i Kaptensgården, gå på spännande sagoläsning i Kruthuset, se spöket Laban på matinébio i Cirkusbyggnaden och få en ansiktsmålning (kostar en åkkupong) av de snälla häxorna som håller låda på Stallplan.

Delar av djurparken kommer att vara öppen så att ni kan lära er mer om bland annat schimpanserna, kamelerna och alla våra fäboddjur och se dem på riktigt nära håll. Är ni sugna på pirr i magen kan ni ta en tur i någon av våra många karuseller. Eller varför inte testa lyckan i våra roliga spel på tivolit? Spökvandring, sagoläsning, bio och besök i djurparken ingår i entrépriset. Rysligt välkomna!

Ta spöktåget parken och låt upplevelsen börja redan på Gävle Central eller Skutskärs station.
Mellan 31 oktober och 2 november erbjuder vi i samarbete med Järnvägsmuseet en minst sagt spännande resa hela vägen till parken. Med Spöktåget åker ni i ett rykande ångtåg med gastar ombord! För den som inte gillar varken spöken eller spindelnät finns en lugnare vagn, helt utan skräms, och tåget har en vagn där det går att lasta ombord sin barnvagn. Alla resenärer som vill åka med spöktåget behöver en biljett. Biljetter hittar du i vår webbshop.

Tidtabell till Spöktåget: https://furuvik.se/wp-content/uploads/2018/10/spoktaget-tidtabell-furuvik.pdf