CBIS 66428
CBIS 66419
CBIS 2516930

Hedesunda
Hedesunda Camping Stugor

Datum (<% occasionResult.length %>)

  • Datum: 2020-01-19 09:44
  • Område: Gävle
Hedesunda Camping ligger nära samhället Hedesunda i ett vackert parkliknande område. Det är en lugn camping underbart vackert belägen vid Dalälvens strand med egna bryggor och en sandstrand känd som Sandsnäsbadet. Här kan du bada och fiska, göra kanotutflykter eller bara koppla av.

Med mer än fem hektar gräsmark och skog erbjuder vi förutom rymliga platser för tält och husvagnar ett antalt stugor i olika storlek med 4 och 6 bäddar . Trots att campingplatsen är så väl utrustad ger den dig en vildmarkskänsla, som kommer att stanna kvar som ett oförglömligt minne. Duschar och toaletter inklusive handikapptoalett finns centralt tillgängliga nära receptionen. Det finns goda matlagningsmöjligheter inklusive el- och mikrovågsugnar, varmvatten, diskutrustning och moderna tvättmaskiner.

Båtar och fiskekort
För dem som vill fiska från båt kring campingen finns flera valmöjligheter:
Linder 400HP - 9,9Hk 4-taktare
Linder 440 - 4Hk 4-taktare
Linder 400 kan utrustas med ekolod. I campingens reception säljs fiskekort för Hedesunda/Bramsöfjärden. Fiskekarta finns att köpa här, liksom fiskeutrustning.

Vägbeskrivning:
Campingplatsen ligger 140 km norr om Stockholm och 45 km söder om Gävle. Ön förbinds med fastlandet med en bro på varje sida.
Åk Riksväg 56 till Hedesunda. Följ skyltning Camping och Sandsnäsbadet.

Tel: 0291-44123
www.hedesundacamping.se
info@hedesundacamping.se

Dela