Sportlov VisitGävle

Hypa sportlovet i Gävle!

Sportlovet spenderas bäst i Gävle! Här finns en uppsjö av aktiviteter och evenemang att välja mellan.

 

Åk skidor och skridskor, bada, hyr sportutrustning, testa extremsporter och mycket mer!

 

Skidstavallen image
22 feb - 14 mar

Skidstavallen

Skidstavallen är mycket populär bland dagis, skolor, motionärer och "korvgrillare".

DOME Adrenaline Zone image
22 feb - 13 mar

DOME Adrenaline Zone

Lördag den 10:e februari 2018 öppnar extremsportarenan DOME Adrenaline Zone. Häng med! 6000 kvm trampolinpark, klättring, parkour, skid- & snowboardåkning, skateboard, cykling mm i Hemsta, Gävle.

Hemlingbybacken & Snowpark image
22 feb - 02 mar

Hemlingbybacken & Snowpark

3 km från Gävle centrum ligger Hemlingbybacken. Här finns lekfulla utmaningar för både stora och små i backens snowpark och barnområde. Öppet vardagar kl. 16-21 och helger 10-16

Skidåkning i Kungsberget  image
23 feb - 14 mar

Skidåkning i Kungsberget

I Kungsberget får du uppleva fantastisk skidåkning med hela 21 pister och 11 liftar att välja bland. Här finns skidåkning för stora som små, med allt från inbjudande barn- och nybörjarbackar till hissnande branter.

Fjärran Höjderbadet image

Fjärran Höjderbadet

Fjärran Höjderbadet är en komplett badanläggning i centrala Gävle med ett härligt familjebad, där du kan bada både ute och inne. På sommaren har vi utebadet öppet med stora gräsytor och lekparker och flera bassänger för både stora och små. Vi har en avstressande relax-spa avdelning med plats för 50 personer. Vi har öppet 365 dagar om året.

Långfärdsskridskor på Storsjön image

Långfärdsskridskor på Storsjön

Skridskobanan har normalt två startpunkter 1. Strandbaden i Årsunda, med servering, camping och parkering. 2. Hedåsbadet i Sandviken, där finns parkering. Vid båda platserna finns informationsskyltar och bänkar.