World Cup Volt Hockey

World Cup Volt Hockey

World Cup Volt Hockey pregames spelas 17-19 september 2021 Gavlehov Arena i Gävle.

 

World Cup Volt Hockey spelas 16-18 september 2022 i Gavlehov Arena i Gävle.

 

FÖRUTSÄTTNINGAR

 

World Cup Volt Hockey kommer senare att spelas i 2-4 klasser (efter svårighetsgrad), varje klass erbjuder totalt åtta lag, med två grupper i varje klass där samtliga lag avancerar till både A och B slutspel. Tävlingsledningen förbehåller sig rätten att placera lagen i de olika divisionerna utifrån kvalitet och tidigare meriter samt att vid behov begränsa antalet deltagande lag för att försöka möjliggöra minst 6 matcher för alla lag.

 

KLASSERNA ÄR FÖLJANDE:

  • Elite
  • Major
  • League One
  • League Two

 

Frågor och kontakt hänvisas till: [email protected]

 

Turneringen där du har allt samlat på ett ställe, Gavlehov i Gävle, som inhyser allt en sportanläggning kan tänkas.

Varmt välkommen till Världens mest välkomnande, inkluderande och nyskapande turnering.
Elhockey när det är som bäst, i yppersta världsklass i en av Sveriges modernaste sportanläggningar där vi nu stolt hälsar er hjärtligt välkomna till World Cup Volt Hockey 2021.

 

WORLD CUP VOLT HOCKEY - FÖR DELTAGANDE LAG

 

Varmt välkommen till Världens mest välkomnande, inkluderande och nyskapande turnering.

Elhockey när det är som bäst, i yppersta världsklass i en av Sveriges mest modernaste sportanläggningar där vi nu stolt hälsar er hjärtligt välkommen till Pregames 2020 och World Cup Volt Hockey 2021.

Turneringen där du har allt samlat på ett ställe, Gavlehov i Gävle, som inhyser allt en sportanläggning kan tänkas.

Anmälan är bindande och ska vara oss tillhanda senast 15/8. Anmälan gör du via https://wcvh.se/sign-up 

Anmälningsavgift är 2000 per lag/klass.

Avanmälan senare än 15/8 så återfås inte anmälningsavgiften.

Anmälningsprincip är först till kvarn. Vi garanterar plats för 8 deltagande lag per klass.

Reseutjämning kommer att erbjudas utefter antal lag samt avstånd. I skrivande stund pågår förhandlingar med sponsorer kring detta. Mer info kommer att finnas på hemsidan när avtalen är påskrivna.

Boende bokas i samband med anmälan alternativt i samråd med tävlingsledningen. Våra samarbetshotell är Clarion Choice Hotell Winn samt Scandic i Gävle för ett rabatterat pris. Missa inte att använda din rabattkod för att boka boende! På den här sidan kan du läsa mer om vilka erbjudanden som finns (öppnas i ny flik): https://wcvh.se/food-and-lodging. Notera att boka tidigt för att garanteras rum då antalet rum är begränsade.

Mat/kost möjligheter finns, bland annat finns en cafeteria i hallen för lättare mat, kaffe, läsk, vatten och frukt och dyl. Middag kommer att finns för beställning genom hotellbokningarna.

BLI PARTNER?

Ditt bidrag är avgörande - För att kunna göra World Cup Volt Hockey i den klass evenemanget förtjänar möjligt behöver vi ert stöd.

Det långsiktiga målet med World Cup volt Hockey är att visa upp idrotten och stärka fler föreningar och initiativtagare inom verksamheten för personer med funktionsnedsättning. Slutmålet är att aktiviteterna skall bli fler och bättre. 

Läs mer om partner-paketen och era möjligheter på: https://wcvh.se/be-partner

KONTAKTA OSS: 

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri konsultation eller om du har några funderingar. Använd någon av kanalerna för att skicka ett meddelande, så hör vi av oss så snart vi har möjlighet.

Officiell hemsida är: http://www.wcvh.se 

Officiell mejladress är: [email protected] 

Följ oss på sociala medier - Follow us on Social media: https://www.facebook.com/parawcvh