World Cup Volt Hockey

World Cup Volt Hockey

World Cup Volt Hockey spelas 16-18 september 2022 i Gavlehov Arena i Gävle.

World Cup Volt Hockey är världens största och för första gången unika elhockey tävling. Evenemanget har premiär på allvar i Gävle 2022 då alla nationer för första gången i världshistorien ska samlas. Efter två Pregames och ett framskjutet genomförande de två sista åren är värdsstaden Gävle mer än laddad för att välkomna elhockeyns världselit till Sverige. Turneringen spelas där du har allt samlat på ett ställe, på Gavlehov i Gävle, som inhyser allt en sportanläggning kan tänkas.

Varmt välkommen till Världens mest välkomnande, inkluderande och nyskapande turnering.

Elhockey när det är som bäst, i yppersta världsklass i en av Sveriges modernaste sportanläggningar där vi nu stolt hälsar er hjärtligt välkomna till World Cup Volt Hockey 2022.

Mer info: wcvh.se 

BLI PARTNER?

Ditt bidrag är avgörande - För att kunna göra World Cup Volt Hockey i den klass evenemanget förtjänar möjligt behöver vi ert stöd.

Det långsiktiga målet med World Cup volt Hockey är att visa upp idrotten och stärka fler föreningar och initiativtagare inom verksamheten för personer med funktionsnedsättning. Slutmålet är att aktiviteterna skall bli fler och bättre. 

Läs mer om partner-paketen och era möjligheter på: https://wcvh.se/be-partner

 

KONTAKTA OSS: 

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri konsultation eller om du har några funderingar. Använd någon av kanalerna för att skicka ett meddelande, så hör vi av oss så snart vi har möjlighet.

Officiell hemsida är: http://www.wcvh.se 

Officiell mejladress är: [email protected] 

Följ oss på sociala medier - Follow us on Social media: https://www.facebook.com/parawcvh

 

WORLD CUP VOLT HOCKEY - FÖR DELTAGANDE LAG

World Cup Volt Hockey kommer senare att spelas i 2-4 klasser (efter svårighetsgrad), varje klass erbjuder totalt åtta lag, med två grupper i varje klass där samtliga lag avancerar till både A och B slutspel. Tävlingsledningen förbehåller sig rätten att placera lagen i de olika divisionerna utifrån kvalitet och tidigare meriter samt att vid behov begränsa antalet deltagande lag för att försöka möjliggöra minst 6 matcher för alla lag.

 

KLASSERNA ÄR FÖLJANDE:

Elite

Major

League One

League Two

 

Frågor och kontakt hänvisas till: [email protected]

 

Mer information på: https://wcvh.se/sign-up