Brynäs IF

Spelate från Brynäs IF poserar i en lagbild framför Gävlebocken - Foto Daniel Bernstål

En gång Brynäs - alltid Brynäs!

Det är tillsammans vi är som starkast. Från den yngsta till den äldsta Brynäsaren. Vi är många som tillsammans kämpar med dem historiska oken på våra axlar och det klassiska emblemet på våra rena dräkter. Oavsett om du spelar, står eller sitter på läktaren i Monitor ERP Arena är du en viktig del av Brynäs IF. Tillsammans fortsätter vi skapa upplevelser, känslor och minnen för livet. En gång Brynäs – Alltid Brynäs! Välkommen till säsongen 2023/2024

I Gävle finns Brynäs IF - ett av Sveriges folkkäraste ishockeylag. Brynäs IF är en anrik förening med hela 13 SM-guld. Se hockey live - bästa sättet att uppleva ditt favoritlag. En helhetsupplevelse med puls, stämning, god mat och hockey.


 

Tre raka finalförluster. Siktet är naturligtvis inställt igen och vi vill tacka er för att ni är med oss på resan. Ert stöd betyder allt för tjejerna där vi ska göra allt som står i vår makt för att vi tillsammans för att kriga för den ädlaste valören. Brynäs IF ska vara publiklaget nummer ett i svensk damishockey och du behövs. Nu laddar för en ny säsong och hoppas att du är med oss på läktaren.

Tränare Filip Eriksson, Dam

Det känns väldigt inspirerande att komma tillbaka hem till Brynäs IF och få det här uppdraget. Den plan som föreningen presenterat kittlade mig. Vi har pratat mycket om vilken identitet som ska karakterisera Brynäs och vilket ledarskap som krävs för att göra jobbet. Det finns inget tvivel om att uppdraget är glasklart, vi ska tillbaka och vi har alla möjligheter med den enorma kraft som finns i föreningen och bland våra supportrar och det ska vi ta vara på.

Niklas Gällstedt, Herr


 

Arenainformation

Monitor ERP Arena - hemmaarena för Brynäs IF sedan 1960-talet är en kontantfri arena.

Enklast cyklar du hit eller tar buss nr 3 mot Stigslund-Hille, passerar arenan var 10-20:e minut. Från centrum går du på hållplats Rådhuset och kliver av vid Gavlehov. Google maps

Till Monitor ERP Arena med bil

Från där E4, E16 och Riksväg 76 möts hittar du lätt till Monitor ERP Arena. Via E4:an (från Stockholm eller Sundsvall): sväng av vid Gävle Norra. Följ skyltning till Gavlehov. E16 (Falun, Västerås m.m.): sväng på E4:an norrut precis innan infarten i Gävle. Följ sedan vägbeskrivning för E4. Google maps

Parkering

Vid herrmatcher tar vi en parkeringsavgift på 40 kronor, swisha innan ankomst till nummer: 123 378 24 30. Delar av parkeringsytan mellan GTK-hallen och Monitor ERP Arena är parkering för våra logeägare samt press och media, medan den större delen är öppen för alla besökare. Parkering för rörelsehindrade finns vid Monitor ERP Arenas östra långsida samt ett fåtal platser framför huvudentrén. 

 

Stanna kvar

Kommer du till Gävle för att se ditt lag möta Brynäs IF?

Mål, mål, mål

Hockey ska upplevas på plats. Vi har olika typer av biljetter.

Byt bort

Sittplats

Upplev matchen på nära håll och hör snacket i båset eller sitt prisvärt högst upp i arenan med en god översikt över spelet. Oavsett vad du föredrar är vi säkra på att du kommer hitta en plats som passar dig!

byt bort

Hemmastå

Hemmståplats är hjärtat som pumpar igång resten av arenan och skapar energi för spelarna på isen. Här är du inte bara en del av upplevelsen utan bidrar till att skapa en magisk inramning tillsammans med vänner!

Byt bort

Familjehockey

Vi erbjuder familjepaket för både den lilla som stora familjen! Välj mellan 1-2 vuxna och 1-4 barn (0-17 år) till riktigt kanonpris.Dessa platser är sektion Q3 och R3 i närhet till En bra start läktaren med egen lekhörna.

Byt bort

Skybar

I Skybars centrum står drygt 200 onumrerade platser dit det är först till kvarn som gäller. Skybar öppnar 2 timmar innan matchstart för er med skybarbiljett. Buffén serveras innnan matchstart. OBS: 18-årsgräns!

Byt bort

Fönsterbord

Vi öppnar upp fönstren till arenan. Här får ni underhållning, mat och dryck. Du äter kockarnas goda buffé och full service av vår trevliga personal under hela matchen.

byt bort

Kapet

Vem gillar inte ett kap? Här kan du köpa Brynäs bästa sämsta platser! Platserna är på rad 1 och 2 med lite skymd sikt. Har en förmåga att snabbt ta slut...

Byt bort

Seriekort

Säkra din plats för hela säsongen och gör favoritplatsen till den egen. Med ett seriekort behöver du aldrig vara räd för att platserna tar slut. Heja Brynäs!

Byt bort

Rulltolsplats

I arenan erbjuder vi tillgänglighetsanpassade platser för rullstol på både lång- och kortsida. Det ingår alltid biljett för en ledsagare. Heja Brynäs!

Byt bort

Terrassen premium

Terassen är uppdelad i tre våningsplan och premiumplatserna är dom två närmast isen. Du intar din trerättersmiddag innan matchen och har sedan full service på dryck av vår trevliga personal under hela matchen.

Byt bort

Kompisparet - ståplats

Fyra ståplatsbiljetter till priset av endast tre biljetter. Hockey ska upplevas tillsammans - eller hur! Och det blir inte sämre när det blir billigare?

Heja Brynäs!

Mat, mat, mat

Spännande matupplevelse med isen som utsikt.

byt bort

Restaurangen

Välkommen till vår stora och mysiga restaurang på våning två.  Här kan du välja mellan tre olika bordsalternativ utifrån just dina preferenser; i restaurangens hjärta, vid ett av de härliga fönsterborden eller ute på terassen direkt i anslutning till pulsen på läktaren och spelet på isen.

Byt bort

Hockeyhöjdaren

Hockeyhöjdaren som återfinns högst uppe i vår arena, är en privat och exklusiv yta för minst 20 personer. Förutom en egen bar har ni även en oslagbar vy över det som sker på isen. Varför inte maxa upplevelsen och skräddarsy ett paket med mat och dryck som passar just dig och ditt sällskap.

Byt bort

Skybar

På tredje våningen hittar du en av arenans absoluta höjdpunkter. I barens centrum står drygt 200 onumrerade platser dit det är först till kvarn som gäller varje match. Väl där kan du avjuta mat och dryck i direkt anslutning till matchen. Perfekt för dig som vill göra matchupplevelsen till en fest.

Byt bort

Bistro

Himmelriket för barnfamiljer och den allmänt tacosugne. Ät så mycket du orkar av favoriträtten nummer ett. Du behöver inte reservera några platser, det är bara komma som du är och hugga in.

Byt bort

Loge

Vill du bjuda din personal på en oförglömlig upplevelse? Kanske är ni ett kompisgäng som vill fira något extra? Brynäs IF erbjuder ett antal loger som hyrs ut per match.