cbis:2603514

Den Lilla Sjöjungfrun - The Musical

Med alldeles färsk och nyskriven musik, fantasifulla kostymer, spännande rollkaraktärer och en suggestiv scenografi bjuder Dröse & Norberg återigen publiken på en upplevelse utöver det vanliga.

Information

Härlig sprakande familjeföreställning!

Gör dig redo att dyka ner under ytan i "Den Lilla Sjöjungfrun The Musical" !

“Den Lilla Sjöjungfrun – The Musical” utspelar sig i nutid och publiken kommer att få möta både de klassiska rollfigurerna och några nya smått galna typer.
Här finns Sjöjungfruns far, havskungen Moryn, hennes välsjungande och dansande systrar samt havshäxan Svetlana och hennes kumpaner Blob & Blob. Sist men inte minst den stilige och lite udda människokillen Olauv, som fångar den lilla Sjöjungfruns hjärta.

”Vi har arbetat fram ett manus som bjuder på en fest för alla sinnen. Jag vill få publiken att känna undervattensmagin och bli ett med sjöjungfrur, fiskar och andra spännande karaktärer med och utan gälar. Vi siktar på att göra produktionen till en fantastisk visuell upplevelse. Ett starkt ungdomsdrama med mycket humor, ackompanjerat av energifylld nyskriven popmusik", säger Robert Dröse, manusförfattare och regissör.

Missa inte chansen att uppleva detta förtrollande äventyr över & under havet!

"Den Lilla Sjöjungfrun" intar scenen med en talangfull 22-mannaensemble
där ni bl.a. ser Kiana Blanckert i huvudrollen som Den Lilla Sjöjungfrun och Gabriel Fontana i rollen som en av sjöjungfruns systrar Fiona. Anna Norberg gör den häxiga Kamtjatka krabban Svetlana och Joakim Nätterqvist rollen som havskungen Moryn.

Föreställningens längd: 2 timmar och 15 minuter (inkl. 25 min paus)
Rekommenderad ålder: 3-100 år

Prisinformation
445 sek
Åldersgräns
3 år gammal
Speciella behov
Handikappanpassat Barnvänligt Rökfritt
Plats: Gavlehov

25 Maj 16:00

Tillfällen

25 Maj 2024
Den Lilla Sjöjungfrun - The Musical 25 May 2024 - 16:00
Kontaktuppgifter