cbis:2183825

En vinterkväll med Peter Jöback - OBS! INSTÄLLT

Peter Jöback åker ut på stor arenaturné när årets allra finaste högtid står för dörren. Det är otroligt nog hans första julturné sedan 2009!

Information

Det blir en poetisk och storslagen show som jag hoppas ger upphov till både eftertanke, glädje och definitivt till en varm gemenskap. Jag ser också fram emot att visa min publik var jag står idag, 20 år efter albumet ”Jag kommer hem igen till jul” som för mig blev början till en helt ny väg, både personligt och musikaliskt, berättar Peter Jöback.

Samarbetet 2002 med producenten Lars Halapi inför ”Jag kommer hem igen till jul” öppnade upp en ny musikalisk värld för Peter genom legendarer som Leonard Cohen, Joni Mitchell, Van Morrison och han fullkomligt knockades av musikens kraft.

Plattan och musiken jag introducerades till blev som en katalysator för mig till ett bättre liv. Idag har jag man och barn och står på en stabil grund - nu vill jag bygga väggarna och tornen, säger Peter Jöback.

Det för sin tid så nyskapande albumet ”Jag kommer hem igen till jul” har idag blivit en given del i de flesta svenska hem med över 600 000 sålda fysiska album och årligen över 10-tals miljoner streams. Titellåten är dessutom topp 10 varje år över mest spelade jullåtar i radion. 2019 kom filmen med samma titel, till viss del baserad på Peters egen historia där han spelade huvudrollen. Filmen fick en Guldbagge framröstad av publiken och har blivit en julklassiker som ses årligen på samtliga streamingtjänster.

Och nu är Peter Jöback redo att bjuda in till en krispig, gnistrande högtidskväll i gemenskap med den allra bästa musiken.

Tider
Dörrarna öppnar 18.00
Showen startar 19.30
Biljetter
Främre parkett 995 kr
Mitten parkett 850 kr
Bakre parkett 550 kr
Läktare 550 kr
HKP 550 kr

Serviceavgift tillkommer.

Mat

Restaurangen kommer att vara öppen för bokningar. Mer information kommer.

Bussar

Det kommer att gå evenemangsbussar till arenan från flera närliggande orter. Mer information kommer inom kort.

FOTOGRAFERING

Vi på Göransson Arena fotograferar, filmar och/eller livesänder evenemang för att använda bilderna och filmerna i vår kommunikation. Vi kan komma att använda bilderna/filmerna i våra kommunikationskanaler och i sociala medier. Kontakta [email protected] eller prata med personal på plats om du har någon invändning mot att synas i bild.

Prisinformation
550 SEK
Främre parkett 995 kr. Mitten parkett 850 kr Bakre parkett 550 kr Läktare 550 kr HKP 550 kr Serviceavgift tillkommer.
Speciella behov
Handikappvänligt Handikappanpassat Rökfritt
Faciliteter
WC
Område
City
Plats: Göransson Arena

01 Dec 19:30

Tillfällen

01 December 2023
En vinterkväll med Peter Jöback - OBS! INSTÄLLT 01 December 2023 - 19:30
Kontaktuppgifter