En illustrerad bild av ett spöklikt hus i månsken.

En illustrerad bild av ett spöklikt hus i månsken.

Familjelördag: Den hiskeliga berättelsen om Liten

Den hiskeliga berättelsen om Liten är en rolig och läskig teaterrysare för barn från 7 år. Produktion: Folkteatern Gävleborg.
För mindre barn blir det spökjakt med Sandvikens främste spökjägare Holm.

Information

Liten, Mamma och Pappa är på väg till Morfars stora, rosendoftande hus. En resa de har gjort många gånger förut. Liten längtar efter att sitta i Morfars kök, äta kakor, prata med Morfar och kanske kika lite i det härligt läskiga Spöklexikonet i Morfars bibliotek.
Morfar är spökjägare och vet allt om hur man stoppar Trastroll, Fululvar och Skuggfolk från att komma ut genom garderobsdörren och härja i huset. Det enda tråkiga är att en massa jobbiga släktingar också kommer. Men strunt i det, Morfar är ju där!
Men när de kommer fram är något fel. Mamma och pappa är konstiga, huset doftar inte rosor och vad är det som fnittrar i garderoben? Med Morfars katt Smulan som enda sällskap ger sig Liten ut i natten för att ta reda på vad som är i görningen!

Arr: Sandvikens Teaterförening

Prisinformation
Fri entré med biljett till teatern. Fribiljetter hämtas i Kulturcentrums reception tidigast två veckor innan evenemanget. För de mindre barnen som ska följa med Spökjägaren Holm på spökjakt krävs ingen biljett.
Speciella behov
Handikappvänligt Barnvänligt
Faciliteter
Fri entré WC
Område
City
Plats: Kulturcentrum - Musikverket

09 Mar 12:00

Tillfällen

09 March 2024
Familjelördag: Den hiskeliga berättelsen om Liten 09 March 2024 - 12:00
Kontaktuppgifter