cbis:2509297

FLASH-UK- A tribute to QUEEN

FLASH - UK - A Tribute to QUEEN, etablerat 2001 samlade de bästa musikerna från flera Queen Tribute-shower för att bilda en "bästa av det bästa" live-hyllning till det musikaliska arvet från Freddie Mercury och Queen.

Information

Varje medlem i gruppen har inspirerats kreativt och tekniskt av Queen, var och en med hjälp av orginalinstrumenten, och lagt till den där extra ljudkaraktäristiska och uppenbara visuella njutningen för att tillfredsställa de mest kräsna fansen. Flash är stolta över att kunna producera en show som framförs i autentiska kostymer - tillbaka magin som gjorde varje Queen-konsert så mycket speciell.
Queen har under åren samlat ihop en enorm katalog med hitskivor och det har varit hårt arbete att försöka bygga en show som fångar deras kreativa historia på så kort tid, men vi garanterar att showen är en non-stop hitlist av det allra bästa från Queen, hit efter hit, anthem efter anthem, med publikdeltagande på hög nivå redan från början. Autentiska kostymer och en massiv stage och ljud/ljusproduktion gör showen till en unik upplevelse. En kväll fylld av megahits som Radio Gaga , I Want It All , Bohemian Rhapsody , We Will Rock You , We Are The Champions och många, många fler.

Prisinformation
455 SEK
Serviceavgift med kommer.
Speciella behov
Handikappvänligt Handikappanpassat Barnvänligt Rökfritt
Faciliteter
WC Barnvänligt Handikappanpassat
Område
City
Plats: Gävle Teater

20 Apr 19:30

Tillfällen

20 April 2024
FLASH-UK- A tribute to QUEEN 20 April 2024 - 19:30
Kontaktuppgifter