Gästrik Konst 2023 Konstrunda

Gästrik Konst 2023 Konstrunda

Snabbfakta

  • Digitala skärmar
  • Fri entré

Datum (<% occasionResult.length %>)

Dela

    2023-04-07 11:00 - 2023-04-10 11:00
  • Område: Sandviken
Traditionsenlig konstrunda med 64 deltagande konstnärer runt om i västra Gästrikland

Årets konstrunda är den 21:a vi genomför och invigningen är vid Gysinge Herrgård på långfredagen klockan 11. Åk ut på din konstrunda och möt både konst och konstnärer i våra tre kommuner.
Vi erbjuder ett rikt utbud av konst. Många är återseenden och andra är nya bekantskaper. Lokalerna är en blandning av konstnärernas egna ateljéer och allmänna lokaler, nya som gamla.
Kataloger finns på Kulturcentrum och även utplacerat på många offentliga platser samt ute hos konstnärerna Läs igenom hela vår katalogen och planera din rutt så att du hinner med så många platser som möjligt. Kom till oss mycket! Gärna alla dagar!
ÖPPETTIDERNA I SAMTLIGA LOKALER är 11–16 varje dag. Affischer och påskris visar vägen och på nästan alla platser erbjuds mat och fika till våra besökare. Du kan även besöka vår samlingsutställning på Konsthallen i Sandviken alla dagar 11-16.
På vår hemsida gastrikkonst.com finns mer information och vägvisning till respektive lokal. Följ oss gärna på Facebook och Instagram där du hittar mycket trevligt om och kring årets konstrunda

Snabbfakta

  • Digitala skärmar
  • Fri entré

Dela