Musikalen HAIR

Musikalen HAIR

HAIR Musikalen

Kritikerrosade musikalen Hair som upplevts av 85 000 gäster i Stockholm kommer till Sandviken och Göransson Arena.

Information

Hair är en av de mest älskade och spelade musikalerna genom tiderna. Berättelsen om ett gäng ungdomar som med musik, poesi, sång och dans går sin egen väg när krigshets och undergångsstämning breder ut sig, är aktuellare än på mycket länge. Genom att bejaka kärlek, gemenskap och kreativitet står de upp mot de onda krafter som hotar att ödelägga planeten.

Med odödliga låtar som Aquarius, I Got Life och Let The Sunshine In, för att nämna några, skapas en modern, intensiv och färgsprakande föreställning som träffar både hjärta och hjärna. I rollerna möter man bl.a. Viktor Norén, Emil Henrohn och en ung talangspäckad samling artister och musiker som brinner för sitt uppdrag.

Regi & översättning: Rikard Bergqvist

All information:
TIDER
17:00 Dörrarna öppnar för restauranggäster
17:30 Dörrarna öppnar för all publik
19:30 Showstart (längd: ca 2,5 h inkl. paus )

ÅLDERSGRÄNS
Rekommenderad ålder 7 år i målsmans sällskap.

MAT
Gör det till en helkväll och ät något gott på arenan innan showen!

Restaurangen
Restaurangen kommer att vara öppen för dig som vill äta en god trerätters middag innan musikalen. Förbeställ mat och dryck

Teaterbaren
I teaterbaren inne på planytan kan du förutom dryck och snacks köpa plocktallrik och tacopaj. Gör det enkelt och förbeställ din mat och dryck. Allt är färdigt när du kommer och du hämtar det du beställt vid ett separat utlämningsställe i anslutning till teaterbaren. Förbeställ mat och dryck

Förbeställd mat och dryck återbetalas inte.

BUSS
Res mer hållbart! Lämna bilen hemma och ta bussen. Det kommer att gå särskilda evenemangsbussar till arenan från flera närliggande orter. Mer information om hur du bokar kommer inom kort.

INFORMATION GÄLLANDE VÄSKFÖRBUD
Polismyndigheten har den 1 november 2023 infört ett totalförbud mot införsel av väskor vid besök på större evenemang. Undantag kan endast beviljas av medicinska skäl och efter att väskan har genomgått nödvändig kontroll. Vi uppmanar dig att regelbundet besöka vår hemsida för den senaste informationen och att hålla koll på din e-post för ytterligare information inför ditt besök.

FOTOGRAFERING
Vi på Göransson Arena fotograferar, filmar och/eller livesänder evenemang för att använda bilderna och filmerna i vår kommunikation. Vi kan komma att använda bilderna/filmerna i våra kommunikationskanaler och i sociala medier. Kontakta [email protected] eller prata med personal på plats om du har någon invändning mot att synas i bild.


Prisinformation
695 SEK
Åldersgräns
7 år gammal
Speciella behov
Handikappanpassat Barnvänligt Rökfritt
Faciliteter
WC
Plats: Göransson Arena

16 Mar 19:30

Tillfällen

16 March 2024
HAIR Musikalen 16 March 2024 - 19:30
Kontaktuppgifter