cbis:2652073

Loney dear på Sunnanäng Kulturgård

Efter en sommar utan musik på gården så är det äntligen dags igen, välkommen till en intim konsert i gårdsmiljö. Denna gång är det våran favorit Loney dear som står på scenen. En fantastisk musiker som vi tror kommer passa Sunnanäng Kulturgård ypperligt.

Information

Loney dear firar nu 20 år som artist med nytt album och turné!

Loney dear är sångaren, låtskrivaren och multiinstrumentalisten Emil Svanängens egenartade musikprojekt där klassiskt låtskrivande möter komplexa produktioner. Peter Gabriel har utnämnt honom till Europas svar på Brian Wilson. Tidigt 00-tal kom Loney Dear fram med egenhändigt framtagna CD-r-släpp och ryktet om hans egensinniga skapande spred sig. Han slog nästan igenom över en natt då han sajnades av den legendariska labeln Sub Pop och sedermera Parlophone.

Se Emils medverkan på TV4 Nyhetsmorgon:
https://www.youtube.com/watch?v=yofzRf9VVUc

Och på Jills veranda:
https://www.svtplay.se/video/KXY4p7n/jills-veranda/emil-svanangen

Konserten är hemma hos oss och man sitter på bänkar i gräset. Kaffe, fika, matiga mackor och några noggrant utvalda sorters folköl finns till försäljning. Parkeringsplats finns på åkern men för er som har möjlighet; ta gärna cykeln längs med Hälsans stig och vackra Jädraån (3 km från centrum).

Välkomna!

Prisinformation
350
Speciella behov
Barnvänligt Rökfritt
Faciliteter
WC
Plats: Sunnanäng Kulturgård Jäderfors

24 Jul 19:30

Tillfällen

24 Juli 2024
Loney dear på Sunnanäng Kulturgård 24 July 2024 - 19:30
Kontaktuppgifter