Motivationsshowen

Motivationsshowen

Motivationsshowen

På ett berg i Afrika föddes tanken. Att en sexfaldig världsmästare i Skidskytte och en proffsdansare med 20 säsonger av Let's Dance i ryggen skulle göra en SHOW tillsammans. Om det verkar osannolikt så förstår vi er, men resultatet är något som aldrig skådats förut.

Behöver du hitta motivationen igen i livet eller bara få påfyllning av energi och glädje i vardagen? Då är detta showen för dig!

Information

Under 1 timme och 40 minuter så får du genom "Motivationsshowen" inte bara sång och dans. Du får även med dig nyttiga nycklar till hur du hittar balansen i ditt livsschack, inom områden som relationer, träning, tankar, kost, återhämtning och syfte i livet.

Showen ger dig inte ”bara” underhållning utan med lite tur har du även lärt dig något när föreställningen är slut. På engelska skulle man kalla detta för ”EDUTAINMENT”

Showen är skapad runt Magdalena och Tobias bok ”Hitta motivationen- genom livets toppar och dalar”. De bjuder dig, tillsammans med sina multibegåvade vänner, tre sångare och fyra dansare, på en upplevelse utöver det vanliga. Det utlovas en känslomässig berg och dal bana och allt är kantat med sång, dans och SHOW.

Plats: Centralteatern

01 Dec 18:30

Tillfällen

01 December 2023
Motivationsshowen 01 December 2023 - 18:30
Kontaktuppgifter