En illustrerad bild på en man i kort hår och skjorta. Bredvid honom är det orientaliska instrument. I bakgrunden en vågig regnbåge och noter.

En illustrerad bild på en man i kort hår och skjorta. Bredvid honom är det orientaliska instrument. I bakgrunden en vågig regnbåge och noter.

Sången är livets hjärtslag!

Lyssna på sånger från hjärtat med Robert Hannouch och musikerna Khaldoun Jawish, Brusk Dibo och Mohammed Ismail som spelar arabisk musik - oud, saz och derkabeh.

Information

Längd: Ca 2 timmar
Samarr: Folkteatern Gävleborg

Robert Hannouch är skådespelare på Folkteaterns Gävleborg och har spelat på många teaterscener, varit med i film, TV-serier, medverkat i musikaler på West End och uppträtt på Beiteddine Festival i Libanon och körat bakom Elton John vid ett flertal tillfällen.

Brusk Dibo är från Syrien. Han spelar saz, sazbush och buzuk. Han har ett stort och smittande intresse för orientalisk musik och kultur. Brusk har deltagit i många
kulturevenemang i Syrien Holland och Sverige och är sazlärare på kulturskolan i Sandviken.

Khaldoun Jawish är från Syrien. Han spelar både oud (luta) och gitarr och är specialist på orientalisk och flamencomusik. Khadoun har deltagit i många kulturevenemang i Syrien,
Jordanien, Dubai och Sverige.

Mohamed Ismail har medverkat i flera egyptiska filmer, bland annat Yousry Nasrallahs Brooks, Meadows and Lovely Faces, The greatest of Sins och Crying as laughing. Han spelar flera slagverk och är vokalist. Medo som han kallar sig har medverkat i egyptiska och internationella teaterproduktioner. Våren 2023 medverkade han i Dramatens uppsättning ”Maktens diskreta charm”i Stockholm.

Prisinformation
Fri entré!
Speciella behov
Handikappanpassat
Faciliteter
Fri entré WC
Område
City
Plats: Kulturcentrum - Musikverket

19 Maj 16:00

Tillfällen

19 Maj 2024
Sången är livets hjärtslag! 19 May 2024 - 16:00
Kontaktuppgifter