Toppbild sommar 2017
7 jun

Fjärilsskådning

Ett evenemang för dig som vill lära känna våra älskvärda fjärilar – förmedlarna av skönhet, frihet, sommar och glädje - och få en inblick i deras liv. Onsdag 7 juni 2017 Bokning senast 1 juni

7 jul

D-A-D på stora scen i Furuviksparken!

Kom och rocka loss i Furuviksparken när D-A-D kickar igång sin konsert fredagen den 7 Juli kl. 20.00. Inget ni vill missa! För vidare info och biljetter se länkar.

30 maj

Stadsvandring - En Gävlerapsodi med förankring i havet, med Alderholmen i centrum

En saltstänkt vandring med havet i centrum som belyser vad sjöfarten har betytt för Gävle. Vi berör händelser i hela Gävle men i huvudsak kring Alderholmen. Vi lotsas genom århundraden av en viss herr Philibert Humbla och en skara skeppsråttor. Det finns ingen som har haft sådan insyn i skeendena som de sistnämnda. De lämnar, på gott och ont, inga skrifter efter sig. Det ger oss stora möjligheter att med egna ord tolka vad de har upplevt Ciceroner: Arbetarteatern Pegasus Samling: Samling vid lokalen Kanalen, Nygatan 77 på Öster. Ta gärna med en filt eller liknande att sitta på!

10 jun

Rally SM

Rally-SM åter i Gävle

27 aug

Barnens Hinderbana 2017

Barnens Hinderbana kommer till Gävle i sommar. Ta chansen, spring hinderbanan och ta dig förbi kända TV-profiler i gatloppet.

16 jun

HÅKAN HELLSTRÖM – RULLANDE ÅSKA

Håkan Hellström river ner tårar och regn med turnén: Rullande Åska.

10 jun

MÅNS ZELMERLÖW KOMMER TILL FURUVIKSPARKEN

Boka in lördagen den 10 Juni. 20.00 kommer Måns att inta stora scen på Furuvik. Något man inte vill missa!

19 jun
13 aug

Rälsbuss varje dag till Järnvägsmuseet

Åk till Järnvägsmuseet och fordonsmagasinet i sommar! Resa med rälsbuss ingår i entrén!

1 jul

Midnight Oil till Furuviksparken

Dom välkända Midnight Oil kommer att inta stora scen i Furuviksparken lördagen den 1 Juli, konserten kickar igång vid 20.00!

28 jun
1 jul

Internationella matmarknaden på Stortorget

Missa inte den populära internationella matmarknaden på Stortorget i Gävle!

30 maj

Vårruset 2017

Välkommen till Vårruset i Gävle!

17 jun

Miss Li intar stora scen i Furuviksparken!

Lördagen den 17 Juni klockan 20.00 kickar Miss Li igång sin konsert i Furuviksparken! Passa på att avnjuta bra musik en sommarkväll i Juni.

4 jul

Stadsvandring - Trädgårdsgång i Gamla Gefle - södersvängen

Här på krönet bodde de, Snus-Maja, ångbåtsmördaren, pressfotografen och stadsarkitekten. Hus från 1700-talet har följt med in i 2000-talet. Vi kikar in på några gårdar. Ciceroner: Fredrika Nordahl Westin, uppvuxen i Gamla Gefle, och Barbro Sollbe, journalist. Samling: Vandrarhemmets gård, Södra Rådmansgatan 1

På gång i veckan

web Shop