Välkommen till Gävle!

 

VisitGävle.se är den officiella besöksguiden för Gävleregionen. Här finns tips på boende, aktiviteter, evenemang och upplevelser - allt du behöver veta som turist eller besökare hos oss!

På gång

Taysta - vinprovning, ölprovning och whiskyprovning i Gävle! image
23 feb - 29 apr

Taysta - vinprovning, ölprovning och whiskyprovning i Gävle!

Njut av goda smakkombinationer i en mysig miljö tillsammans med en härlig sommelier i centrala Gävle! Vi arrangerar i Gävle olika vinprovningar, ölprovningar och whiskyprovningar.  

Musiksoppa med Tomas von Brömssen - Tidernas förälskelse image
18 apr - 18 apr

Musiksoppa med Tomas von Brömssen - Tidernas förälskelse

Vårens Musiksoppa avslutas med en av våra största och mest folkkära underhållare, mångfacetterade Tomas von Brömssen som vi får höra på sång, klarinett, concertina och sälgflöjt tillsammans med Stefan Sandberg och Göran Berg, gitarr/sång. ”Tidernas förälskelse” tar oss med på en resa som börjar i Italien på 1300-talet med Francesco Petrarka och slutar på 2000-talet i Slottsskogen med Håkan Hellström.

A Tribute to Dire Straits image
21 apr - 21 apr

A Tribute to Dire Straits

Succén ”A Tribute to Dire Straits” fortsätter med ”On the Swedish Night Tour”. Den kritikerrosade rockkonserten skördar jubelrop och öronbedövande applåder som en av Sveriges bästa livekonserter. Rockbandet Dire Straits upplöstes 1995 men musikerna i "A Tribute To Dire Straits" levererar nytolkningar som hyllas av såväl publik som recensenter. Missa inte årets musikupplevelse med ett pärlband av Dire Straits-låtar som hänför publiken från första till sista stund.

Tobbe Trollkarl image
21 apr - 21 apr

Tobbe Trollkarl

Tobbe Trollkarl bjuder på en galen show för hela familjen.

Sandy Brechin Trio image
20 apr - 20 apr

Sandy Brechin Trio

Sandy Brechin är en av Skottlands mest framstående dragspelsmusiker och har fler än 100 turnéer över hela världen i bagaget