Wij Trädgårdar i Ockelbo
13 sep

Mattias Enn - Den förste turisten i Europa

I höstas gjorde Mattias Enn stor succé på vår scen med föreställningen Ett sekel av revyer.

2 okt

Martin Stenmarck & Jets

"Det akustiska äventyret -En humoristisk, varm och osedvanligt akustisk konsert i två akter"

30 aug
25 okt

Bondens egen marknad

Välkommen till Bondens egen Marknad på Rådhustorget i centrala Gävle.

30 aug

Zillah & Totte

Zillah köpte Totte i en leksaksaffär i London som 12 åring och har sedan dess stadigt utvecklat hans kaxiga karaktär till den världsberömda apa han själv anser sig vara idag.

5 sep
7 sep

Å-Draget

I Gävle firar vi hösten längs vackra Gavleån. Under den första helgen i september visar Gävle upp kultur- och fritidsupplevelser längs vattnet.

15 nov

BATRA & ROBIN

Den dynamiska duon "Batra & Robin” på Sverigeturné

7 sep

Skördefest på Wij Trädgårdar

Årets höjdpunkt! Knallar, höstskörd och försäljning

30 aug
31 aug

SM i motorcross

Årsunda står värd för en av deltävlingarna i SM i motorcross

6 sep

Öppet hus under Å-draget

Kvällsöppet med föredrag, visningar, graffitihappening och en utställning med kunglig touch!

29 aug

Doug Seegers

Doug Seegers kommer till Gävle Konserthus fredag 29 augusti för en av de sista konserterna på sommarens Sverigeturné. Den planerade konserten med Doug Seegers i oktober i Gävle Konserthus, och hela höstturnén, har som bekant ställts in eftersom Seegers ska lanseras i USA under samma period. Men Gävle Konserthus har lyckats få Doug Seegers att komma till Gävle den 29 augusti istället. Konserten blir en av de sista under sommarturnén i Sverige, där han framträder som duo tillsammans med gitarristen Jerry Miller. Biljetterna till konserten släpps på onsdag 20 augusti kl 09.00 på ticnet.se, biljettkassan i Gävle Konserthus öppnar kl 12.00. De som redan hade biljett till oktoberkonserten har erbjudits möjlighet att till förtur byta eller köpa biljett till konserten 29 augusti.

11 sep

Ms. Lauryn Hill till Sverige!

En av världens viktigaste hiphop/RNB/soulartister återvänder äntligen till Sverige efter hyllade framträdanden på bland annat Coachella-festivalen.

På gång i veckan

 • Utställning – Gyllene Tider

  sön 1 jun - sön 30 nov

  I mitten av 1800-talet råder gyllene tider i Gävle! Här bor några av Sveriges rikaste familjer och sjöfarten gör hamnen till den största i Sverige. Men det är inte guldkantade dagar för alla ...

  Läs mer
 • Bakluckeloppis i City

  sön 29 jun - sön 21 sep

  Kom och fynda på p-huset Konvaljen vid Åhléns. Bakluckeloppisen arrangeras varje söndag kl. 10-14. Start 29/6 t.o.m. 21/9. Detta år kan du tagga ditt loppisbord på instagram #loppisgävlecity

  Läs mer
 • Summer Garden

  fre 18 jul - lör 30 aug

  Gävles nya uteställe som erbjuder dig en utomhuskänsla inomhus för alla sinnen - i vår trädgård blir det aldrig regn och dåligt väder, här kan du alltid koppla av i solstolen med en härlig drink och lyssna på skön musik.

  Läs mer

tag #sharegävle

web Shop

Furuvik ny destination för Limöbåten

Furuvik ny destination för Limöbåten