å-draget i Gävle
3 nov

OSKAR LINNROS - TURNÉPREMIÄR!

I höst åker Oskar Linnros på turné. Turnépremiären är i Gävle Konserthus den 3 november. Oskar Linnros har varit en del av vår musikscen i över ett decennium och ses numera som en nyckelspelare i utvecklingen av svensk popmusik. Med det sjufaldigt Grammisnominerade albumet Vilja Bli som kom 2010 startade han den våg av euforisk soul på svenska som kom efter, och med den mångbottnade, platinasäljande uppföljaren Klappar och Slag från 2013 ritade han återigen om kartan för svensk musik.

26 okt

Maria Möller - This Time

En humorshow och en konsert i ett.

15 nov

Musiksoppa: Gunilla Backman och Kristin Stenerhag - Musikaler

Gunilla Backman och Kristin Stenerhag tar oss med på en välljudande resa kantad av musikaliska pärlor och storslagna klassiker. Gunilla är en av Sveriges största musikalartister med många internationella framgångar. Hon har bland annat haft roller i musikalerna Les Miserable, Miss Saigon och Mamma Mia. Vid pianot sitter Kristin Stenerhag som är en av medlemmarna i Peter Carlsson och Blå Grodorna. Kristin har arbetat med flera av våra främsta svenska artister. Soppan som bjuds till är rödbetssoppa med fetaostcreme, mynta och flagad mandel.

28 okt

Halloweenshopping i stan!

Halloweenshopping är årets spökigaste event i city. Flera butiker har läskigt bra erbjudanden, vi bjuder på massor av roliga happenings och tävlingar under dagen för både stora och små spöken. För dig som vill mjukstarta så är ni välkomna till Stortorget kl. 11-12 och pynta Spökbussen.

10 nov
18 nov

GUSHI

...om oss som är lite för rädda för att leva...

På gång i veckan

web Shop