Toppbild sommar 2017
17 aug
20 aug

Gävle Pride 2017

17-20 augusti i #kärlekenbörjarigävle

19 aug

Magnus Uggla till Furuvik!

Boka in Lördagen den 19 augusti! Då intar Magnus Uggla Stora scen i Furuviksparken! Konserten kör igång kl 20.00. Missa inte en härlig sommarkväll med en toppartist!

1 sep
3 sep

Å-draget 2017

I Gävle firar vi hösten längs vackra Gavleån. 1-3 september 2017 visar Gävle upp kultur- och fritidsupplevelser längs vattnet.

27 aug

Barnens Hinderbana 2017

Barnens Hinderbana kommer till Gävle i sommar. Ta chansen, spring hinderbanan och ta dig förbi kända TV-profiler i gatloppet.

20 sep

Musiksoppa: M A Numminen - Älskvärda visor

Med sin speciella röst och sina finurliga svenska texter både berör och ibland upprör M A Numminen sina lyssnare. Den 20 september är det M A Numminen som är först ut i höstens musiksoppor och vi är extra glada att kunna presentera honom eftersom Finland firar 100 år som självständigt från Sverige. Med på scen har Numminen den ständiga vapendragaren piano- och dragspelsvirtuosen Pedro Hietanen. Dagens sopplunch består av blomkålssoppa med grönkålschips och rostade sesamfrön.

21 aug

Stadsvandring på Brynäs

Välkommen till en historisk stadsvandring på Brynäs den 21 augusti

17 aug

Stadsvandring - Almagrundet

Almagrundet, ett av Sveriges sista och märkligaste fyrskepp, byggdes på det Brodinska varvet i Gävle 1896. Skeppet finns nu åter i Gävle! Vi bjuds även på en historisk återblick om Gävles inre hamn. Ciceron: Mats Wiberg Samling: Vid Almagrundet, Gävle Strand

19 aug
16 dec

Bondens egen marknad

Bondens egen marknad på Stortorget

På gång i veckan

web Shop