Wij Trädgårdar i Ockelbo
2 aug

Lisa Miskovsky

Är det någon artist som inte behöver någon vidare presentation så är det väl egentligen Lisa Miskovsky. Med drygt 200 000 sålda album i bagaget och som en av Sveriges flitigast turnerande artister är Lisa Miskovsky en av Musiksveriges största namn och låtskrivare. Nu kommer hon till Trebo Hotell & Restaurang för en musikkväll!

2 aug

Agnes

Agnes gick från att vara en Idol-vinnare 2005 till att bli en internationell dansmusikdrottning på bara några år, tack vare hitsinglar i bland annat Storbritannien och USA.

9 aug

Ulf Lundell

I sommar åker Ulf Lundell på en landsomfattande turné med egna konserter varvat med festivalspelningar. Den 9:e augusti tar han Furuviks Stora Scen i besittning.

16 jun
17 aug

Åk tåg till järnvägsmuseet i sommar!

Åk rälsbuss varje dag 16 juni-17 augusti 2014, ingår i entrén. Den 28-29 juni och 7-11 juli ersätter vi rälsbussen med ett ångtåg! Tåget avgår från Gävle central och tar dig till museet och magasinet. Här finns en av världens finaste järnvägssamlingar! Stort sommarprogram för hela familjen, en helt ny legoutställning, minitåg och mycket mer!

6 aug

Ghost

Det mytomspunna hårdrocksbandet Ghost, vars medlemmar inte är identifierade, kommer att spela i Furuvik under sensommaren.

5 sep
7 sep

Å-Draget

I Gävle firar vi hösten längs vackra Gavleån. Under den första helgen i september visar Gävle upp kultur- och fritidsupplevelser längs vattnet.

17 aug

Fjärrandoppet

Ett nytt simlopp för barn och unga i Gävle!

7 aug
9 aug

Getaway Rock Festival

Gasklockeområdet i stadsdelen Brynäs i centrala Gävle är skådeplatsen för en rockfestival med variation och en hel del attityd – Getaway Rock Festival.

10 aug

Björn Skifs i Högbo Bruk

Björn Skifs är tveklöst en av landets största och mest älskade entertainers. Nu är han tillbaka på vägarna och besöker Högbo Bruk!

30 jul
3 aug

Stadsfesten Gävle

Gratis fest i Gävle med knallar, karuseller, artister samt mat och dryck. Varmt välkommen!

13 sep

Mattias Enn - Den förste turisten i Europa

I höstas gjorde Mattias Enn stor succé på vår scen med föreställningen Ett sekel av revyer.

På gång i veckan

tag #sharegavle

web Shop

Furuvik ny destination för Limöbåten

Furuvik ny destination för Limöbåten