Melodifestivalen 2016 Gävle
16 mar

Musiksoppa med Jessica Pilnäs och Johan Norberg

Gitarristen och krönikören Johan Norberg och sångerskan Jessica Pilnäs kryddar vårens andra musiksoppa med ett stycke svenskmusikhistoria, inlindad i musik, sång och kåserier.

20 feb

SHL Ishockey Brynäs IF - Djurgården

Svenska Hockeyligan 2015/2016

14 feb

PIPPI LÅNGSTRUMP av Astrid Lindgren

Familjeföreställning från 3-99 år med massa glädje, spänning, sång och dans.

17 feb

Darin

United Stage Artist presenterar: Darin på konserthusturné Det är tio år sedan Darin debuterade som artist och har sedan dess släppt sex album. I våras släppte Darin Ta mig tillbaka, sin första egenskrivna låt på svenska, och nu släpps ett helt nytt album i samma anda.

23 apr

Miriam Bryant

Miriam Bryant har gjort succé i TV4s Så mycket bättre och hennes låtar klättrar högt på topplistorna. I vår ger hon sig ut på en riksomfattande turné med start i Malmö 18/3. 23 april kommer hon till KAKEL i Gävle Konserthus.

18 feb

SHL Ishockey Brynäs IF - Rögle BK

Svenska Hockeyligan 2015/2016

20 apr

Musiksoppa med Quilty

Quilty är en av få professionella svenska musikgrupper som har specialiserat sig på traditionell irländsk folkmusik. Genom åren har de etablerat sig som ett mycket populärt liveband, med ett starkt personligt och engagerande uttryck.

2 apr

Tomas Di Leva

Thomas Di leva ger sig ut på en omfattande Sverigeturné våren 2016 och landar på Elite Grand Hotels scen lördagen den 2 april.

26 feb
27 feb

Melodifestivalen i Gävle -Nu kör vi!

Gävle är en av Melodifestivalens turnéstäder under 2016. Lördagen den 27 februari sänder SVT den sista delfinalen direkt från Gavlerinken Arena i Gävle.

4 mar

Petra Marklund

Albumaktuella Petra Marklund gör Sverigeturné.

24 feb
5 mar

Välkommen till en säsong i Svenska Superligan!

Gävle GIK:s hemmamatcher på Träffen/Gavlerinken 2015/2016

17 feb

Musiksoppa med Ann-Louise Hanson och Bruno Glenmark

Folkkära hits, träffsäkra imitationer och berättelser från över femtio år i svenskt musikliv. Ann-Louise Hanson och Bruno Glenmark bjuder tillsammans på en värmande soppa, kryddad med humor och musikaliska guldkorn.

21 feb

Kjell Lönnå & Sundsvalls Kammarkör

Välkommen till en sångfest med Sundsvalls Kammarkör. Kören har med sin ledare Kjell Lönnå framträtt i åtskilliga uppmärksammade konserter.

På gång i veckan

 • PIPPI LÅNGSTRUMP av Astrid Lindgren

  sön 14 feb

  Familjeföreställning från 3-99 år med massa glädje, spänning, sång och dans.

  Läs mer
 • Digital första hjälpen

  sön 14 feb - sön 29 maj

  Enkel handledning i hur du använder din surfplatta, mobiltelefon eller dator samt bibliotekets digitala tjänster. Ingen föranmälan.

  Läs mer
 • Folkungapatrullen på äventyr

  lör 20 feb

  Skottes Familjelördagar

  Läs mer
 • Prova på dyk i pool

  sön 21 feb - sön 19 jun

  Kom och lyssna på vår duktiga dykinstruktör Malin Airaksinen som berättar om tjusningen med att dyka och vad som krävs för att göra det. Gå med i vår dykförening på plats och vi bjuder på ett prova på dyk! För mer information och anmälan kontakta Malin via mobil 070-2068939 eller e-post malin.airaksinen@gavle.se.

  Läs mer

tag #sharegävle

web Shop