cbis:812825

Copyright: Katarina Petersson

cbis:812825

Copyright: Katarina Petersson

Edskens Camping

Vid Edskens camping kan du bo alldeles vid vattnet och njuta av den vackra och fridfulla naturen. Det är en lugn oas för hela familjen med långsträckta gräsmattor, sandstrand och ett fint bad.

Information

Edsken är en trestjärnig camping med cirka femtio platser. Campingen ligger vackert belägen vid sjön Edsken, ca 3 km väster om Hofors efter E16.

I restaurangen kan du avnjuta en fin middag med familjen eller i vänners sällskap och i samma byggnad som restaurangen finns en kiosk där du kan handla drycker, läsk, glass och godis. För de mindre finns en lekställning på området och en stor rymlig gräsmatta vid badplatsen där det finns gott om plats att spela fotboll eller andra utomhuslekar.

Vill du uppleva Hofors är Edsken Camping en bra utgångspunkt. Du har nära till Hofors centrum och härifrån kan du vandra, paddla och cykla någon av Pråmledens alla uppmärkta och natursköna leder. Passa även på att uppleva mer under din vistelse. Från Edskens camping har du närheten till en av Sveriges vackraste golfbanor, Storbergets gruvor, Edske masugn och mycket mer.

Prisinformation
370 SEK
Speciella behov
Barnvänligt
Faciliteter
Parkeringsplats Restaurang Barnvänligt Badplats
Område
Naturnära Sjönära Skogsmiljö
Kontaktuppgifter