Gavleån om natten

Synas hos oss?

Vill du synas på Visit Gävle? Ska du arrangera ett evenemang eller har du någon annan information som du vill nå ut med till våra besökare och turister? På den här sidan finns information om hur du gör.

Ska du eller någon du känner arrangera en konsert, utställning, föreläsning eller något annat av kortvarig karaktär?

I vårt evenemangsformulär fyller du enkelt i alla uppgifter om det event du arrangerar och skickar in till oss för godkännande. Då kommer eventet med i vår evenemangskalender som du ser på startsidan. Evenemangskalendern syns också på flera av de digitala skyltar vi har runtomkring i stan, bland annat på våra InfoPoints.

Om du till exempel driver ett företag och vill lägga in mer information på vår hemsida så kan du skaffa dig ett eget inlogg till vår informationsdatabas. Då kan du även lägga in information om restauranger, aktiviteter och boende. 

Viktigt: Genom att publicera ett evenemang här så ansvarar ni också för att all fakta om evenemanget är korrekt samt att bilderna får användas enligt gällande bildrättigheter. 

Tips! Vill du vara med och utveckla besöksnäringen i Gävle och Gästrikland? Engagera dig i Gästriklands Besöksnäring Ek Förening.