En stor anrik herrgårdsliknande bygnad med vatten i förgrunden

Boende

I Gävle och Gästrikland finns det många möjligheter att bo bra. Bo enkelt eller i lyxigt boende. Låt ditt boende bli en upplevelse oavsett om du vill bo på ett mysigt Bed & Breakfast, unikt hotell eller ett ställe att låta husbilen få ro över natten. Vi har valt ut några speciella boenden för dig.

Utvalda boenden

Boende i form av ett konstverk bland träd

Sov i ett konstverk

Inne i Järn-Britas koja är det lugnt och stilla, precis som i de eremitkojor som finns i många engelska parker. Här kan du lägga dig på en av de bekväma bäddarna och låta tankarna flyga fritt medan du tittar upp genom lövverket.

Järn-Britas koja

Restaurang med bord och stolar framför en fin fondvägg

Scandic CH

Endast två minuters promenad från järnvägsstationen. På kvällen kan du äta gott i vår restaurang och bar före en konsert i Konserthuset. Passa på att besöka sevärdheterna i närheten, t.ex. Gamla Gefle och Joe Hill-museet. 

Nära, gott och bra

En kock lagar mar i bakgrunden bakom ett härligt bord med olika sorters ingredienser. Allt från sallad till kryddor och dryck.

Hedenstugan Bed & Breakfast Hotell

Ett modernt Bed & Breakfast Hotell som erbjuder sju rum och möjligheter till en annorlunda konferens i vår grillkåta. Hotellet har även vedeldad bastu, vedeldad badtunna och utomhusdusch.

Mysigt boende

Hur vill du bo?


 

Vad vill du göra?