Klart du ska till Gävle

Varmt välkommen att upptäcka den perfekta kombinationen av stadspuls och natur! Gävle dukar upp massor av upplevelser för hela familjen eller kompisgänget.

Utforska stadens puls, lokala delikatesser och ta del av kultur- och evenemangsutbudet. Det är nära till de vackra stränderna längs kusten och vandringslederna intill havet. Gävle bjuder in till en sommarsemester full av möjligheter och spännande upplevelser – klart du ska till Gävle!


 

Ankomst Gävle

Järnvägsmuseet återöppnar sommaren 2024 efter en omfattande renovering.

Ånglok anländer perrongen med väntande stins

 


 

På gång i Gävle

Sollus på slottsliknande stenbyggnad i lummig grönska

Utforska Gävles historia och platser

Följ med på en resa genom stadens kulturarv & arkitektur. Från ikoniska landmärken till dolda pärlor, varje steg är fyllt med spännande upptäckter. Välj mellan olika teman och rundturer för en skräddarsydd upplevelse!

Utomhusscen med mycket publik

Stjärnglans i Gävle!

Direkt från stora scener runt om i Europa kommer de till Gävle för varsin konsert i juli. Först ut är Marcus & Martinus med poplåtar som tagit världen med storm. Därefter Benjamin Ingrosso med fantastisk röst.

Missa inte detta i sommar!

Idag:

Tomorrow:

<% header %>

No events today
Loading...

 

Upptäck allt i Gävle

ta bort

En InfoPoint är en bemannad informationsplats. Här hittar du broschyrer och kartor över destinationen och kunnig personal hjälper dig att besvara frågor. Du känner igen en InfoPoint på det grön/vita auktoriseringsmärket. 

Kontakta oss