Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso

Copyright: Live Nation

Benjamin Ingrosso - Better Days Tour

Missa inte sommarens höjdpunkt när en av Sveriges främsta liveartister tar sig an några av landets mest enastående och natursköna konsertplatser.

Information

Benjamin Ingrosso tillbaka med stor Sverigeturné 2024!
I sommar är det äntligen dags för Benjamin att åter ta sig ut på vägarna med sin storartade Sverigeturné Better Days Tour 2024!

Ingen åldersgräns, men alla oavsett ålder behöver en giltig biljett. Det finns ett begränsat antal barnbiljetter (0–12 år).
Barnbiljett kan väljas efter att du valt minst en ordinarie biljett. Ordinarie biljett gäller från 13 år och uppåt.
Barn måste gå tillsammans med vuxen (18+ år)

Obs! För barn under 13 år, pga myndighetens restriktioner ang ljudnivå, så kommer man hänvisas till speciella områden oavsett om hörselskydds bärs eller inte. Barnvagn är ej tillåtet på grund av säkerhetsskäl, småbarn bärs i bärsele.

RULLSTOLSBILJETTER
Bokas via tillgänglighetslinjen på 0776-707 777. En ledsagare medföljer gratis på HCP-biljetten (Gäller endast på handikappsektionen)
Plats avsedd för rullstolar kommer att finnas inom konsertområdet, för de som köpt hcp-biljett.

HÅLLTIDER
18.00 Insläpp
20.00 Start
23.00 Slut
Obs! Tiderna är ca-tider

INPASSERING OCH SÄKERHET
Säkerheten på våra evenemang är alltid vår högsta prioritet och vi har sedan länge, tillsammans med arenorna, en tät dialog med polis och relevanta myndigheter. Med anledning av myndighetsbeslut av väskförbud på större evenemang, inklusive våra konserter och festivaler, råder för närvarande förbud för alla typer av väskor och handväskor. Restriktioner och krav kan ändras, så håll dig uppdaterad om vad som gäller innan du kommer till konserten!
Av säkerhetsskäl kommer visitering att ske i våra entréer. Kom i god tid!

På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar (eller andra typer sav stolar), sittpallar, bord och dylikt, gåstavar, glasflaskor, petflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur får lämnas hemma. Det är inte heller tillåtet att ta in paraplyer, så ta med regnkläder om det behövs. Barnvagn är ej tillåtet, småbarn bärs i bärsele.
Arrangören ansvarar inte för paraplyer/sittpallar eller liknande som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen. Det finns ingen garderob/effektförvaring.

Se till att ha dina/era biljetter framme, uppe i mobilen innan ni kommer fram till visiteringen. Då kommer ni in snabbare. Tack på förhand!

Plats: Gasklockorna

27 Jul 20:00

Tillfällen

27 Juli 2024
Benjamin Ingrosso - Better Days Tour 27 July 2024 - 20:00
Kontaktuppgifter