Hockyhall nedsläckt med ljusshow

En gång Brynäs - alltid Brynäs

Kamp om guldet och återtåg, dags för slutspel. Först ut är bataljen om titeln i SDHL, hack i häl kommer kampen om en plats i SHL till kommande säsong. Öva på hejarramsor, fram med halsdukar och matchtröjor.

Häng med, nu ska alla till arenan som fylls till bredden av sjungande Brynäsfans: -”Brynäs hej, hej, hej! Både grabb och tjej!”
Jakten på att ta hem första guldet i världens bästa hockeyserie för damer, SDHL, har börjat. Planen ligger fast, återtåget till SHL ska genomföras. Var med och stötta båda lagen på plats när vi tillsammans fortsätter att skapa upplevelser, känslor och minnen för livet. En gång Brynäs – Alltid Brynäs! 

Se hockey live - bästa sättet att uppleva ditt favoritlag. En helhetsupplevelse med puls, stämning, god mat och hockey. Nu avslutas säsongen 2023/2024 med intensiva slutspel, var med och fyll arenan!


 

Tre raka finalförluster. Siktet är naturligtvis inställt igen och vi vill tacka er för att ni är med oss på resan. Ert stöd betyder allt för tjejerna där vi ska göra allt som står i vår makt för att vi tillsammans för att kriga för den ädlaste valören. Brynäs IF ska vara publiklaget nummer ett i svensk damishockey och du behövs. Nu laddar för en ny säsong och hoppas att du är med oss på läktaren.

Tränare Filip Eriksson, Dam inför säsongen 23/24

Det känns väldigt inspirerande att komma tillbaka hem till Brynäs IF och få det här uppdraget. Den plan som föreningen presenterat kittlade mig. Vi har pratat mycket om vilken identitet som ska karakterisera Brynäs och vilket ledarskap som krävs för att göra jobbet. Det finns inget tvivel om att uppdraget är glasklart, vi ska tillbaka och vi har alla möjligheter med den enorma kraft som finns i föreningen och bland våra supportrar och det ska vi ta vara på.

Tränare Niklas Gällstedt, Herr inför säsongen 23/24

Nu är det dags för final!

Slutspelet går in på upploppet! Brynäs möter Djurgårdens IF i kampen om segern i Hockeyallsvenskan 23/24 och därmed återtåg till SHL kommande säsong. 
Var med och heja fram laget till seger! Fullsatta läktare bäddar för magisk stämning i Monitor ERP Arena. För klubben och för staden!


 

Arenainformation

Monitor ERP Arena - hemmaarena för Brynäs IF sedan 1960-talet är en kontantfri arena.

Enklast cyklar du hit eller tar buss nr 3 mot Stigslund-Hille, passerar arenan var 10-20:e minut. Från centrum går du på hållplats Rådhuset och kliver av vid Gavlehov. Google maps

Till Monitor ERP Arena med bil

Från där E4, E16 och Riksväg 76 möts hittar du lätt till Monitor ERP Arena. Via E4:an (från Stockholm eller Sundsvall): sväng av vid Gävle Norra. Följ skyltning till Gavlehov. E16 (Falun, Västerås m.m.): sväng på E4:an norrut precis innan infarten i Gävle. Följ sedan vägbeskrivning för E4. Google maps

Parkering

Vid herrmatcher tar vi en parkeringsavgift på 40 kronor, swisha innan ankomst till nummer: 123 378 24 30. Delar av parkeringsytan mellan GTK-hallen och Monitor ERP Arena är parkering för våra logeägare samt press och media, medan den större delen är öppen för alla besökare. Parkering för rörelsehindrade finns vid Monitor ERP Arenas östra långsida samt ett fåtal platser framför huvudentrén. 

Känn pulsen – se slutspelen live

Selected filters: