cbis:879614
Gefle Gourmet Service

Gefle Gourmet Service

Gefle Gourmetservice

Vi levererar lunchcatering.

Information

Lunchserveringen och försäljning av kylda matlådor är stängd tillsvidare. Vi levererar lunchcatering.

Catering
Vi på Gefle GourmetService erbjuder catering av hög kvalitet till rätt pris. Noga utvalda råvaror är självklart och allt vi levererar är fräscht och färskt. Vi skräddarsyr maten för just ditt evenemang och anpassar oss helt efter dina önskemål. Vårt motto är att ingenting är omöjligt!

Leverans av maten
Vi levererar maten direkt hem eller till företaget. Föredrar du att hämta din beställning gör du det direkt i vår butik på Nygatan 7. Hämtningen av det gods som följer med beställningen hämtar vi i överenskommelse med er nästkommande vardag. Leveransavgiften varierar beroende på geografiskt avstånd och tillgänglighet.

Hur levereras maten
All vår mat kommer upplagd på fat och i skålar, färdig att ställa fram direkt på bordet eller buffén. Varma rätter levereras i värmeboxar, vilka enkelt pluggas in i ett vanligt vägguttag för att bibehålla värmen. Vi kan även leverera maten kall om ni vill värma den själva direkt på plats. Vi ordnar givetvis vegetarisk mat eller specialkost för de personer som har allergier, etc.

Porslin, glas, bord, stolar, dukar, servetter
Till din matbeställning kan du även beställa tallrikar, bestick, glas, dukar, termosar och allt det som kan tänkas behövas till festen. Porslinet lämnar ni tillbaka odiskat i sitt emballage. Dukar och servetter lämnas tillbaka otvättat.

Förkommet gods
Trasigt, skadat eller saknat gods debiteras extra utifrån gällande prislista. Var därför noggranna när ni packar tillbaka skålar, fat, tallrikar, etc.

Serveringspersonal
Behöver ni hjälp med servering, kockar, barpersonal, etc. har vi erfaren personal som hjälper er under festen. Vi tar hand om dukning, mat- och dryckesservering, transporter etc. Vår personal kostar från 395:-/timme inkl. moms. Minsta debitering är 4 timmar för varje personal.

Provsmaka meny
Tyvärr är det inte möjligt då det ibland tar upp till flera dagar att laga en meny. Naturligtvis kan vi lova att vi tillagar en meny som passar er och ert arrangemang.

Ändringar i beställning
Alla ändringar måste vara oss tillhanda senast 7 hela arbetsdagar före leverans. Vid större arrangemang 10 arbetsdagar före. Glöm inte bort vegetarianer eller annan specialkost såsom gluten- eller laktosfria alternativ.

Avbokning
Vid avbokning eller ändringar av antal senare än 7 dagar innan beställning så debiteras fullt pris.

Priser
Alla priser inkluderar moms om inget annat är angivet.Kontakta oss om du vill veta mer.

Speciella behov
Rökfritt
Kontaktuppgifter