cbis:2644833

Highlights

Högbo Qvarn bjuder upp till dans med Highlights i samarbete med Sandvikens Folkets Hus

Information

Högbo Qvarn bjuder upp till dans med Highlights i samarbete med Sandvikens Folkets Hus

Bandet Highlights kommer och spelar på den gamla dansbanan i Högbo.

Stor uteservering med uppvärmning av : Jocke & basen

Entré Förköp 220 kr
Entré Mat Förköp 295 kr, entré inkl. Hamburgare.

Dessa förköpspriser finns t.o.m 25/7, efter det så tas matbiljetten bort och priset på Entrébiljetten ökar till samma som om man köper på plats på evenemangskvällen.

Entré 295 kr (Från 26/7)

Alla priser är inkl serviceavgift.

Åldersgräns 13 år
Medhavd vattenflaska ej tillåtet (Vatten finns på området)
Väskor får ej tas med in på dansbanan (Garderob finns)

Kvällen är ett samarbete mellan Högbo Qvarn och Sandvikens Folkets Hus.

HIGHLIGHTS
Highlights är ett band som bildades 2004. Sedan dess har Highlights under några år vuxit och etablerat sig som ett band att ta på allvar. Bandet har som mål att bli ledande inom sin genre och utveckla dansbandsmusiken ytterligare. Highlights har på senare år deltagit i ett antal tv-program och blivit hyllade av både tittare, jury och recensenter. Aldrig ska jag sluta älska dej (Dansbandskampen 2008), Lilla fågel blå (Dansbandskampen 2009) och Come and get me now (Melodifestivalen 2010) är idag önskade låtar ute på spelningarna, något som bandet så klart är väldigt stolta över.

4 album har det även hunnit släppas; Highlights (2005), Vi lever om natten (2008), När vi är tillsammans (2014) och Vackrare än någonsin (2016). Framgångar på Guldklavengalan har det också blivit. Årets uppstickare 2005 och nomineringar till Årets sångare 2008 och Årets keyboardist 2008. Under 2011 gör Highlights en nysatsning med ny sångare -Michael Mårtensson och ny gitarrist, Johan Elander. Båda har sedan tidigare lång erfarenhet inom nöjesvärlden. Bandet börjar under året arbeta med ett livealbum där man samlar guldkorn ifrån repertoaren man framför på sina spelningar. I december 2011 framträder Highlights på julgalan Stjärnorna på travet. Under två utsålda kvällar agerar bandet husband och spelar tillsammans med artister som Magnus Carlsson, Martin Rolinski, Christian Björkman, Siw Malmqvist, Towa Carson och Ann-Louise Hansson.

2012 inleds med att Highlights i januari släpper en singel, Tills natten blir dag skriven av bandets keyboardist Christian Lindholm och Anders Nilsson. Låten är den första bandet släpper med sångaren Michael Mårtensson. Låten letar sig upp på olika listor och spelades flitigt på olika radiostationer. April 2012 ersätter Rickard Johansson Johan Elander som gitarrist i bandet.

2014 släpper Highlights sitt 3:e album, När vi är tillsammans, ett album som blir hyllat av P4 dans, nominerat till Manifestpriset och innehåller väldigt uppskattade låtar som Jag kommer hem och När man är kär. 2016 inleder bandet ett samarbete med skivbolaget Neptun och man släpper albumet Vackrare än någonsin. Skivan tas emot väl av publiken och bland favoriterna märks Burnin slow, Allt jag vill, Släck i taket och en nyinspelning av Sommartid. Tidningen Får jag lov ger Highlights högsta betyg för den nya skivan och bandet blir återigen nominerade till Manifestpriset. Vackrare än någonsin blir Michael Mårtenssons sista skiva med Highlights då han väljer att lämna bandet våren 2017.

Ny sångare blir Adam Svensson, han har en bred bakgrund som både sångare och dansare och har varit involverad i flera Melodifestivalbidrag och stora turnéer som t.ex. Ladys night. Under 2018 och 2019 släpper Highlights kontinuerligt singlar där fler av dem snabbt blivit nya publikfavoriter. Dessutom erövras fina listplaceringar och strålande recensioner i tidningar och radio.

Bandet består idag av:
Morgan Sjogerlöv – Sång
Christian Lindholm – Keyboard, Sång
Michael Lindholm – Gitarr, Sång
Tommy Gustafsson – Trummor, Kapellmästare

Prisinformation
220 SEK
Entré Förköp 220 kr. Entré Mat Förköp 295 kr, entré inkl. Hamburgare.
Åldersgräns
13 år gammal
Plats: Högbo Bruk

09 Aug 18:00

Tillfällen

09 Augusti 2024
Highlights 09 August 2024 - 18:00
Kontaktuppgifter