cbis:1617484
cbis:1617484
cbis:1617484
cbis:1617484
cbis:1617484

Högbo Brukshotell Spa

Lämna vardagens stress bakom dig och låt spaet bli din fristad för avkoppling. Här hittar du den perfekta atmosfären för avkoppling och välbefinnande: stora loungeytor med öppen spis och bar, möjligheten att boka behandlingar, pool, flera olika bastukoncept, pärlande utomhuspooler, kallvattenhink, fotbad och monsundusch.

Information

Vi förstår att varje persons definition av avkoppling är unik, och i vårt spa hittar du något som passar just dig - oavsett om det är att varva ner i bastun efter en lång dag, umgås med dina nära och kära i en av våra pooler eller njuta av den inbjudande atmosfären med en bubblande dryck i handen. Vi är här för att se till att du får den bästa möjliga upplevelsen.

Här hittar du den perfekta atmosfären för avkoppling och välbefinnande: stora loungeytor med öppen spis och bar, möjligheten att boka behandlingar, pool, flera olika bastukoncept, pärlande utomhuspooler, kallvattenhink, fotbad och monsundusch.

När du kommer in i spaet kommer du att tillhandahållas tofflor, en badrock och en handduk att låna under din tid i Spaet.

Vill du komma med barn? Våra yngsta gäster, mellan 3-11 år, är varmt välkomna mellan kl. 08:00-12:00.

Område
Naturnära
Säsong
Året runt
Kontaktuppgifter