Julbord på STF Gysinge Wärdshus & Hotell
Julbord på anrika Gysinge Wärdshus.
Information
Välkomna till Gysinge Wärdshus på julbord i traditionell tappning.
Gysinge Wärdshus egna inlagda sillar med tillbehör, rödbetsgravad regnbågslax, rökta fiskar, hovmästarsås och en massa andra såser, ägghalvor med skagenröra, gubbröra, senap, svenska lokala ostar, marmelader, mjukt & hårt bröd. Hemrökt lokalt kött, tjälknöl, olika sorters korv, griljerad skinka, äppelchutney, laxtartar och råbiffskrustad. Köttbullar, prinskorv, bakad fläsksida, omelett med svampstuvning, omelett med kallrökt lax och
Sandefjordsås, Janssons frestelse, rödkål, stuvad grönkål och kokt potatis.
Vi har dessutom ett gottebord fyllt med läckerheter såsom ris ala malta, inkokta päron, chokladmousse, brownie, knäck, pepparkakor och mycket mer.
Vi serverar julbord dessa datum: 28–29 november, 5–6 december, 11–13 december samt 19–21 december.
Bra att veta
Tillfällen
Visa 7 fler tillfällen...
Kontaktuppgifter
-
- Telefonnummer (bokning)
- +46 101902310
- Evenemangslänk: https://www.svenskaturistforeningen.se/boende/stf-gysinge-wardshus-och-hotell/mat-dryck/
- E-post: [email protected]