Lisa Miskovsky i skogen.

Lisa Miskovsky i skogen.

Lisa Miskovsky – Eljest

I sin konsertföreställning ´Eljest´ tar Lisa med publiken till en glänta i sin del av världen.

Information

Platinasäljande Lisa Miskovsky är en av musiksveriges absolut mest folkkära och etablerade artister och låtskrivare med över 200 000 sålda album och otaliga priser och utmärkelser i bagaget.

Nu är hon aktuell med nytt material, och för första gången skriver och sjunger hon på svenska.

På EP:n ´Eljest´ (släpptes våren 2023) samarbetar Lisa bl.a. med prisade textförfattaren Annika Norlin (Säkert, Hello Saferide).

Första smakprovet är singeln ’Jag som vann’ där Annika skrivit en svensk text till låten ’Best to Come’, som sedan spelats in i en mer avskalad version.

”– Idén till den svenska ep:n har funnits där länge och nu har jag nog nått fram musikaliskt där jag vill vara… att skriva på svenska är spännande, nytt för mig och lärt känna mig själv på ett helt nytt sätt, berättar Lisa. Att få skriva med Annika Norlin är en ynnest och hennes tankar om vardagen är både roliga och vackra. Ep:n tar mig tillbaka till mina rötter i det enkla och nakna.”

I sin konsertföreställning ´Eljest´ tar Lisa med publiken till en glänta i sin del av världen. Naturen har alltid varit viktig för Lisa, som har hämtat mycket kraft från den norrländska myllan. Liksom i sitt Sommarprat vill Lisa dela med sig av livet, resan och allt runt omkring karriären. Här beskriver hon känslan av att vara den udda fågeln – lite eljest – med två olika kulturer från andra länder i ryggen. Rollspelsnörden som både sportade och spelade musik, men som alltid stod lite utanför gruppen. Det blir en nära och varm stund i västerbottnisk berättaranda, med musiken som nav.


För att använda lokalens hörslinga så ska man sitta på Parkett mellan raderna 5-14.

Dryck
Förköp gärna er dryck till kvällen. Restaurang Bolaget öppnar 18:00. Boka direkt på Nortic alt i Kulturcentrums reception.

Prisinformation
395 SEK
Entré 395 kr ink serviceavgift. Biljetter köps i receptionen på Kulturcentrum, 026-279700, alt via Nortic
Faciliteter
WC
Område
City
Plats: Kulturcentrum - Teatern

09 Nov 19:00

Tillfällen

09 November 2024
Lisa Miskovsky – Eljest 09 November 2024 - 19:00
Kontaktuppgifter