cbis:1760922
cbis:1760922
cbis:1760922

Lugnet i Oslättfors AB

B&B i lugn gammal bruksmiljö 18 km nv om Gävle i skogen vid Testeboån. Lugn och ro präglar byn och omgivningarna. Kafé med enklare rätter. Konferens, familjehögtidligheter, fester mm. Plats för 62 sittande gäster.

Information

I den gamla förvaltarbostaden från 1864 som varsamt renoverats erbjuder vi lugn och bra boende med frukost. För den som vill stanna finns kanoter, cyklar, badplats, naturstig, fiske, bär och svamp i skogen mm. Vi har en loge och ett grillhus med eldstad. Den personliga servicen med utflyktstips ligger oss varmt om hjärtat. I biblioteket/sällskapsrummet finns TV och i hela huset fri wifi. Mobil som fungerar bäst är Telia och Tele2.

Speciella behov
Allergianpassat Handikappvänligt Handikappanpassat Barnvänligt Rökfritt
Faciliteter
Parkeringsplats Konferensmöjligheter Barnvänligt Badplats Internet Handikappanpassat 24 timmars check-in Eco-Certifiering
Område
Naturnära Sjönära Skogsmiljö
Fakta
Incheckning (tidigast)
12.00 eller ök
Utcheckning (senast)
12.00 eller ök
Kontaktuppgifter

Vägbeskrivning

E4 norrifrån. Ta av vid Hagsta och kör rakt över Ockelbovägen mot Råhällan och vidare till Oslättfors (skyltat). Söderifrån. Ta av E4 Gävle norra och åk mot stadsdelen Stigslund, Forsby, Åbyggeby. Även skyltat till Oslättfors från sista affären Konsum Triangeln. Västerifrån väg 272 (Sandviken-Ockelbo). Norr om sjön Öjaren följ skylt mot Oslättfors 14 km.