cbis:2196237
cbis:2196237
cbis:2196237
cbis:2196237

Nutritions coaching

"LÅT MATEN BLI DIN MEDICIN."
Hippokrates

Information

Kropp och själ är en enhet som i sitt naturliga tillstånd är i balans och frisk. När det blir obalans i oss visar detta sig bland annat i fysiska symtom och sjukdomar. Kroppen signalerar med fysiska symtom och sjukdomar att något inte stämmer och att vi får titta på det.

Alla människor och deras kroppar är helt unika och reagerar på olika sätt. Men vi är alla lika i att våra kroppar visar symtom och sjukdomar när något i oss är i obalans. Och maten som vi äter spelar en nyckel roll för vår hälsa. Precis som bränslet och oljan som vi fyller i vår bil.
Om du har hälsoproblem är det viktigt att titta noggrant på vilken mat du äter, den kan även vara grunden för psykisk ohälsa.

Jag finns för att titta på detta tillsammans med dig och att lokalisera vad det är för mat som möjligtvis orsaker dina besvär. Jag finns för att assistera dig på vägen till att bli en helt frisk, lycklig människa i balans :-).

Min man och jag äter sedan flera år ekologisk, sockerfri och växtbaserad (vegan) mat, vi undviker processad (= industriell tillverkad) mat, lagar all mat från grunden, bakar eget bröd osv. Våra kroppar är friska, rena och detoxade och mår jättebra, och vi ser hälsoeffekter som följd av maten som vi äter idag som vi inte trodde tidigare att det kunde vara möjligt. Dessutom dricker vi ingen alkohol och röker inte. Våra kunskaper och matvanor som vi har idag baserar på omfattande rechercher angående mat och hälsa, vi uppdaterar oss hela tiden med de nyaste forsknings resultaten och informationerna angående sammanhang mellan mat och hälsa.

Coachingen kan äga rum på vår hus flotte på sjön om du föredrar personlig kontakt men det går lika bra online. Jag ser fram emot att få stödja dig på din resa.

För mer info om mat och hälsa kolla gärna vidare på vår hemsida, "tankar om livet", "nutrition och hälsa".

Namasté,
Silke

Prisinformation
500 kr/timme
Område
Naturnära Sjönära Skogsmiljö
Kontaktuppgifter