cbis:1376073
cbis:1376073
cbis:1376073

Reiki energi healing

Reiki aktiverar dina naturliga självläkningskrafter, den balanserar kroppen, anden och själen.

Information

Reiki är en läknings"metod" som återupptäcktes av japanen Mikao Usui i slutet av nittonhundratalet. Ordet "rei-ki" betyder "universell energi". Läkning sker genom händerna som är kanalen för energin.
Universumet dvs allt runt omkring oss är fylld av ändlös (livs) energi. Det är denna universella kraft och energikällan som håller oss vid liv. Reiki är denna naturliga livsenergi och den flyter kraftfullt och koncentrerad genom händerna av Reiki "kanalen" (människan) och det är människan som ger dig Reiki.

Reiki aktiverar dina naturliga självläkningskrafter, den balanserar kroppen, anden och själen.
Men den ersätter ingen läkare. Och Reiki givaren (kanalen/människan) får aldrig lova eller garantera läkning eftersom Reiki energin är av högre intelligens än kanalen. Det kan vara så att det krävs för utvecklingen av Reiki mottagaren att ha kvar ett lidande. Men i sådana fall lättar Reiki lidandet.

Reiki är djupt avslappnande och harmoniserande.
Reiki är kärlek.
Reiki kommer från gud.

Du får motta Reiki på vår husflotte med underbar utsikt över sjön.

Efter du har tagit emot Reiki får du gärna stanna kvar på flotten för dig själv och känna efter om du vill. Jag brukar boka behandlingarna med minst 1 timme mellanrum för att kunna ge dig denna möjlighet.

Du är så välkommen :-)

Prisinformation
700 SEK per timme
500 kr/timme
Område
Naturnära Sjönära Skogsmiljö
Kontaktuppgifter

Vägbeskrivning

Med (gratis) buss nr. 45 från Storvik eller Kungsgården till Gästrike-Hammarby centrum (busshållplats vid pizzerian, pizzerian är målad i grönt). Gå förbi pizzerian åt vänster håll, sväng höger på Ribacksvägen. Efter ca. 100 m sväng vänster till en liten bro/"Skommarstensvägen". Följ Skommarstensvägen ut från byn på ca. 1,5 km till hus nr. 31.