cbis:2035621

Relax med pool och bastu på Clarion Winn

Starta dagen med ett par längder i poolen eller ett träningspass i vårt nyrenoverade gym med konditionsmaskiner och fria vikter. Poolen passar även för plask och lek för både stora och små gäster. Koppla av i bastun innan middagen eller unna dig en behandling av vår spaterapeut.

Information

Koppla av och koppla bort omvärlden
I vår relaxavdelning med pool är det enkelt att koppla bort omvärlden en stund. Poolen är 8 meter lång och 4 meter bred, perfekt för ett par längder på morgonen eller innan middagen. Den gemensamma bastun håller behagliga 70 graders värme, passa på att svettas ut dagens bekymmer innan du kryper ner i din nybäddade hotellsäng.

Endorfinkick som höjer pulsen
På våning två hittar du vårt nyrenoverade gym. Träna kondition på våra löpband, motionscyklar, crosstrainers och vår roddmaskin. För styrketräning finns en hel uppsättning fria vikter, bara fantasin sätter gränserna för vilka övningar du kan utföra. Koppla in din iPod eller iPad och träna till din egen playlist.

Entré till gymmet är självklart kostnadsfritt för alla våra gäster.

Unna dig en behandling
Ibland krävs det lite mer för att komma ner i varv. Låt vår spaterapeut hjälpa dig med trötta muskler eller ge din hy ny energi med en ansiktsbehandling. Du bokar din massage eller behandling genom att kontakta receptionen. Läs mer om de behandlingar vi erbjuder här.

Pool och bastu
Öppet alla dagar: 07.00 - 22.00
Åldersgräns från 15 år kl. 20.00 - 22.00

Gym
Öppet varje dag, dygnet runt.

Prisinformation
Kostnadsfritt för hotellets gäster
Område
City
Säsong
Året runt
Kontaktuppgifter
  • Adress: Norra Slottsgatan 9, 80320 Gävle