Sannexs fyra medlemmar

Sannexs fyra medlemmar

Sannex

Dansbandet Sannex kommer till Restaurang Bolaget.

Information

Dansbandsbuffé från 19.00
Dans från 20.00.

Förköp Entré: 250 kr inkl. serviceavgift. I Dörren 350 kr.
Förköp Entré + Buffé: 500 kr inkl. serviceavgift. 

När du köper en Entré+buffé biljett så får du automatiskt ett bord bokat. Om du ska tillhöra ett annat sällskap eller har specialkost så kan du meddela det till receptionen på 026-27 97 00, eller skriver in det i Extra informationen på betalsidan när du köper biljetter via nortic.


OM SANNEX
2021
Året börjar med fokus på Melodifestivalen, med allt från repetitioner, planering, inköp av kläder, intervjuer m.m.

2020
Året börjar med att Sannex turnerar utan Andreas som blivit sjukskriven! I mars drabbas branschen, ihop med hela världen, av pandemin och har sedan dess ställt in samtliga spelningar Det planerade studioalbumet läggs på vänt.

Under året dras några projekt igång via livestream bl.a. ”Tillsammans på ett annat sätt” ihop med Callinaz, Casanovas, Perikles och Donnez där man tolkar varandras låtar och detta blir en succé på YouTube!

I juni spelas ett projekt in från Stallet i Vassmolösa där Sannex ihop med flera etablerade dansband är med i något som heter Dansbandsliv som enbart sändes som en betaltjänst. Programmet bjöd både på livemusik, begränsad danspublik och lite bakom kulisserna där Sannex fick fiska kräftor.

Under samma period samlas branschen kring den ekonomiska krisen i pandemins fotspår. Ett samarbete som når ända upp till högsta politiker och faktiskt förändrar och snabbar på de processer kopplat till inte bara kultur utan även ett riktat stöd till just dansbanden.

I september släpps albumet ”Sannex live 2020” som ett tack till alla fans, vänner och företag som hjälpt till ekonomiskt och moraliskt under året. Projektet finansieras via Kickstarter där bandet samlade in startkostnaden till att trycka upp skivan. Det blev väldigt lyckat!

I november får Sannex det fantastiska beskedet att de ska medverka i Melodifestivalen 2021 med låten ”All inclusive”!

Dryck
Förköp gärna er dryck till kvällen. Restaurang Bolaget öppnar 19.00. Boka dryck direkt på Nortic alt i Kulturcentrums reception.

Prisinformation
250 SEK
Entré: 250 kr inkl. serviceavgift. Entré + Buffé: 500 kr inkl. serviceavgift.
Faciliteter
WC
Område
City
Plats: Kulturcentrum - Restaurang Bolaget

04 Okt 19:00

Tillfällen

04 Oktober 2024
Sannex 04 October 2024 - 19:00
Kontaktuppgifter