Stilleben kök
Stilleben Kök
Stilleben Kök
Stilleben Kök
Stilleben Kök
Stilleben kök
Stilleben kök
Stilleben kök
Stilleben kök

Åmotsbruk
Stilleben kök

Snabbfakta

  • Året runt
  • Datum: 2023-06-05 04:37
  • Område: Ockelbo
Det är vårt mål att servera hälsosam och inspirerande mat, skapad med obearbetade och rena ingredienser. Vi är ständigt ute efter att samarbeta med lokala producenter som delar våra värderingar.

Varje dag (utom på tisdagar) serverar vi middag kl. 18.00: en trerätters måltid gjord på ekologiska och lokala råvaror. Vi är noga med att leta efter producenter i närområdet som vi vill samarbeta med och som vi står bakom deras sätt att producera mat.

Detta resulterar i unika rätter med en historia bakom var och en av dem! Vi serverar vad Marieke kallar "hälsosam komfortmat".

I middagen ingår vatten och kaffe/te; ytterligare drycker (alkoholhaltiga och alkoholfria) kan beställas. Priset för middagen är 500 SEK per person eller 300 SEK för barn. För ytterligare information om menyn, vänligen kontakta oss: [email protected].

Bra att veta

  • Öppettider Varje dag kl 18.00 erbjuder vi dagens rätt: en 3-rätters middag tillagjord av ekologiska/lokalt framlade råvaror. I middagen ingår vatten & kaffe/te; ytterligare drycker kan beställas.
    Priset för middag är 390 kr pp eller 230 kr för barn.

Snabbfakta

  • Året runt