Stugor vid stranden på Lövgrund

Stugor vid stranden på Lövgrund

Stugan på Lövgrund

Stugan på Lövgrund

Stugor på Lövgrund

Stugor på Lövgrund

Stuga på Lövgrund

Stugan på Lövgrund är en liten charmig stuga för fyra personer med ett rum och kök. För att ta sig till ön krävs egen båt. Endast uthyrning sommartid.

Information

Lövgrund är en ö i Gävlebuktens yttre del. Här finns en gammal fiskehamn med idylliska små röda stugor och ett kapell från 1831 med vacker interiör.

Stugan är en liten charmig stuga med ett rum och kök med plats för fyra personer. Egna sänglinnen medtages. En roddbåt finns till förfogande för den som vill ta sig en tur i viken eller längs med ön.

Det finns ingen el på ön. Köket är utrustat med husgeråd. Kyl och spis drivs med gasol. En vattenbrunn finns tillgänglig precis utanför stugan. Dusch och toalett finns ej. Dass finns bakom kapellet. I stugan finns en öppen spis och ved finns i en närliggande vedbod. Rökning och djur ej är tillåtet i stugan.
Pris 2000/vecka.
Telefon för stugbokning: 0705677567 Ann-Britt Johnsson

Allmänt

Gävle kommun äger en liten stuga med ett rum och kök på Lövgrund som Lövgrunds Hamnlag förvaltar. I många år har stugan varit okänd för allmänheten. I samband med Kultur och fritids arbete med kustutveckling har stugan blivit tillgänglig för allmänheten under sommartid. På Ön finns också en offentlig brygga, dass och bastu för allmänheten som kommer med båt till Lövgrund. Bastun behöver inte förbokas.

Prisinformation
2000 kr/vecka
Område
Vid kusten
Kontaktuppgifter