En mörkhyad man i svarta kläder som gör olika dansposer.

En mörkhyad man i svarta kläder som gör olika dansposer.

Unruly Gang RULE

Dansföreställning och Öppen scen med ungdomar.

Information

I föreställningen RULE drabbar dansare från Jamaica, Frankrike och Sverige samman för att dela sin kärlek till dancehall och afro. Åtta handplockade dansare med attityd (sju killar och en tjej), ett medryckande soundtrack, råa moves och explosiv dans. Efter föreställningen bjuder dansarna in till meet and greet i foajén.

Tis 12 nov kl 19 (längd 45 min)
Plats: Teatern, Kulturcentrum Sandviken
Entré: vuxna 100 kr, ungdom upp till 25 år 50 kr

✨Öppen scen kl 17-19✨
Välkommen till Torget utanför biblioteket innan föreställningen för fikaförsäljning, DJ och Musiklyftet som gästar oss med Öppen scen för ungdomar. Musiklyftet skapar scentid för dig som musiker och bjuder in till en gratis konsert en gång i månaden.
Anmäl dig till: [email protected]


Domderande dancehall deluxe

I föreställningen RULE drabbar dansare från Jamaica, Frankrike och Sverige samman för att dela sin kärlek till dancehall. Med inte mindre än åtta handplockade dansare presenteras dancehallscenens crème de la crème.
Till ett medryckande soundtrack och med obeveklig attityd serverar Unruly gang en korsning mellan dancehall och afro, och med kompromisslös energi och råa moves möter vi tablåer av explosivt storslagen dans.
RULE är samproducerad av Dansnät Sverige och turnerade under våren 2023. Den stora succén gav dem ytterligare en turné hösten 2024.

Koreografi: Rut Roos, Imenella Mohammed
Dans/koreografi: Arnaud ”Lil Gbb” Burger (FRA), N’dathe ”Gato Waye” Sakhe (FRA), Grace Tala (FRA), Amelis Nicoletti Riquelme (SWE), Younes Majri (SWE), Owen ”Upgrade” Reece (JAM), Tevin ”Killer Bean” Kadeem Shaw (JAM), Kevaughn Hutchinson (JAM), Sherlon ”Smood” Brooks (JAM)
Musik: Rut Roos
Ljusdesign: Tobias Hallgren
Föreställningslängd: ca 45min
Samproduktion: Dansnät Sverige, Dansens hus
Foto: Chikhaida Chikmong

Samarr: Dansnät Sverige, Kultur Gävleborg

Prisinformation
50
Vuxna: 100 kr Barn/Ungdom upp till 25 år: 50 kr
Speciella behov
Handikappvänligt
Faciliteter
WC

12 Nov 19:00

Tillfällen

12 November 2024
Unruly Gang RULE 12 November 2024 - 19:00
Kontaktuppgifter