cbis:1229274

Wind Event Rib Charter

Wind Event är ett RIB-båt charterbolag som är aktiv inom Gävle och Öregrunds skärgård med utgångspunkt från Gävle. Vi ser till att du som kund kan få en trevlig upplevelse till eller från din konferens destination likväl som en ren RIB aktivitet för både dig som företag, privatperson, svensexa/möhippa. Vi erbjuder även upplevelser med flyboard och bubbelballs!

Information

RIB PAKET - Upplev den otroliga prestandan i en gummibåt!
Välkommen ombord våra RIB båtar som tar er ut på en unik upplevelse i Gävles Skärgård! I farter över 40 knop tar vi er ut och besöker ställen du kanske inte fanns att se ut i ytterskärgården, ibland har vi även möjlighet att titta på sälar!

Flyboard - Flyg som en fågel och dyk som fisk!
Flyboard är en vattensport där man står på en bräda med vattenjetmunstycken och på så vis kan sväva upp till 7 meter över vattenytan, dyka upp och ner i vattnet som en delfin och göra volter eller andra tricks.

Bubbelballs-Bumperballs!
Om Bubbleball: En fartfylld aktivitet, där ni på ett säkert sätt kan tackla kollegorna. Garanterat skratt, fart och hårda närkamper. Spela fotboll iklädda luftfyllda skyddsvästar i form av bollar. Vanligaste aktiviteterna är fotbollsturnering, gladiator-rugby eller bowling. Upplägget är helt mobilt, vi kommer till er. ​Vi spelar på gräs, konstgräs och inomhus.

Kontaktuppgifter