cbis:1422885
cbis:1422885
cbis:1422885
cbis:1422885
cbis:1422885
cbis:1422885

Fjärran Höjderbadet

Fjärran Höjderbadet är en komplett badanläggning i centrala Gävle som har öppet årets alla dagar. Du kan motionssimma i 25 metersbassängen eller besöka familjebadet, där du kan bada både ute och inne året runt. På sommaren är utebadet öppet med stora gräsytor och lekparker och flera bassänger för både stora och små. Relaxavdelningen har plats för 50 personer.

Information

Inomhusbad
I 25-metersbassängen kan du motionssimma och hoppa från trampolinen samt 3-meterstornet. I badlandskapen Barn- och Vuxenoasen med 30 grader i vattnet finns vattenvirvlar, bubbelpooler och vattenrutschbana. Simma ut till varmvattenkällan året om. Ta en paus från badandet och fika eller ät i cafeét som ligger i anslutning till barnoasen. Fjärran Höjder bedriver babysim och vattengymnastik. Det finns även ett gym och idrottshall i anläggningen.

Relaxavdelningen har en stor gemensam bastu för 25 personer där du kan få uppleva bastusittning med dofter (aufguss). Det finns även en ångbastu, två bubbelpooler och en avdelning med soffor och solsängar där man kan koppla av.

Sommartid kan du bada och motionssimma utomhus i 50-metersbassängen, leka i barnbassängen och testa klättra på luftleksaken. Spela beachvolley och fotboll, pingis eller besöka lekområdet. På de stora gräsytorna får alla en plats i solen!

Avvikande öppettider på helgdagar och dag innan helgdag, för mer information se Fjärran Höjderbadets webbplats. Länk här …www.fjarranhojderbadet.se

Speciella behov
Handikappanpassat Barnvänligt
Faciliteter
Restaurang WC
Område
City
Säsong
Året runt
Kontaktuppgifter