Djup skog i motljus

Hösten på barnens vis

Hösten i Gävle är magisk och vi har satt ihop förslag med saker att göra för barnen. Ta med familjen på äventyr till spännande platser, utforska den färgsprakande naturen, besök roliga museum och njut av lekfulla aktiviteter. Vi har handplockat de bästa tipsen för att göra hösten i Gävle oförglömlig. Så varför inte ge dem något att längta till och skapa fina minnen tillsammans under den vackra hösten i vår stad?

Hösten både inne och ute

The Dome, hinderbana inomhus

Höstlov i Gävle

Ta med hela familjen och njut rysmysigt av höstlovet i Gävle! Höstlovsinledning eller avslutning, det spelar ingen roll. Här finns en uppsjö av saker att göra för både barn och vuxna

Tips på bästa höstlovet

Biking stig genom skogen

Högbo MTB arena

När det sprätter i benen av energi och du vill susa fram som en fartvind genom skogen då väntar Högbo MTB Arena på dig. Cykla långt, kort, högt eller brett. På arenan hittar du rätt bana för just dig.

Full fart

Vad vill du göra?

För barnfamiljer finns massor av spännande upplevelser i och runt Gävle. Adrenalinkickar och action till familjevänligt boende och god mat. Utforska vacker naturen eller stanna i stan och kolla in spännande svenska historia. Gävle har något för alla barn i familjen!