Jägarstugan tree pod

Jägarstugan tree pod

Copyright: Jägarstugan

Vår ståtliga Eldpallkoja

Vår ståtliga Eldpallkoja

Interiör Eldpallkoja

Interiör Eldpallkoja

Interiör Kolarkoja

Interiör Kolarkoja

Kolbullelunch i Jägargrillen

Kolbullelunch i Jägargrillen

cbis:812916
Jägarstugan tree pod

Jägarstugan tree pod

Copyright: Jägarstugan

Jägarstugan

Upplev vildmarken och skogens tystnad i Jägarstugan belägen i Ovansjö kronopark/Gästrikland. Bo i Kolarkoja (Två pers), Eldpallkoja (18 pers), Stallet (6 pers) eller riktigt bekvämt i vår ståtliga Kronkoja (4-6 pers) i Sveriges Vildaste Vandrarhem.

Information

Här har du som gäst möjlighet att övernatta i en av våra tre primitiva kolarkojor , vårt "Stall" med sex sovplatser, vår bekväma Kronkoja med 4-6 sovplatser eller i vår rustika Eldpallkoja med 18 sovplatser med en öppen eldstad i centrum. Under sommarhalvåret erbjuder vi även övernattning i våra två tält med plats för ca:20 personer. Vår värd för Jägarstugan berättar gärna om smultronställen i Jägarstugans omgivning och om du blir hungrig ordnar vår värd kolbulle och kok kaffe tillagad över öppen eld i Jägarcafét.Välkommen till Sveriges Vildaste Vandrarhem. Sommartid erbjuder vi barnaktiviteten Wild Camp för skolklasser och olika former av viltskådningsaktiviteter som tex Älgsafari och På spaning i gryningen. Vintertid finns möjlighet att arrangera aktiviteter som tex Snöskovandringar och 4-Hjuling med bandsats.

Speciella behov
Handikappanpassat Husdjur tillåtna Barnvänligt
Faciliteter
Parkeringsplats Bastu Konferensmöjligheter Barnvänligt Handikappanpassat
Område
Naturnära Skogsmiljö
Kontaktuppgifter

Vägbeskrivning

Vildmarksby som ligger norr om Sandviken i Ovansjö Kronopark Åk till Åshammar, vidare till Stocksbo och sväng till höger in på AK-vägen (Skylt Jägarstugan). Efter 4 km så kommer ni till Jägarstugan. Hitta med GPS Koordinater (RT90) X: 6732606 Y: 1531597 Koordinater (WGS84) Lat:60.70926 Lon: 16.38379