Längdspår

En helg med massor av sport

Sporthelg för kropp och själ. En helg med sport är ett bra sätt att varva ner från vardagen och få in lite motion. Oavsett om du älskar att utöva sport själv eller om du är en sportfantast som gärna tittar på matcher, så finns det mycket att göra i Gävle och Gästrikland. Älskar du att utöva sport själv är det ett utmärkt sätt att hålla sig i form och få en dos adrenalin. Att röra på sig hjälper dig att stressa av och må bra. Tittar du på sport är det ett bra sätt att koppla av och få lite spänning. Att heja på sitt favoritlag är en riktigt härlig upplevelse. Lägg till till god mat och lite "relaxa" i mixen, så blir det en helg som du sent ska glömma. Ät gott och fyll på med nya energi. Och efter lite avkoppling i bastun är du snart laddad för nästa dag. Det är viktigt att återhämta sig efter en dag med sport. Så om du letar efter en helg för kropp och själ, så prova en helg med mycket sport.

Börja på bästa sätt

Om du vill börja din sporthelg på bästa sätt, så är det en bra idé att komma till Gävle i god tid på dagen. Då har du tid att landa, äta gott och kanske spela lite bowling. Kom i säng tidigt för att orka hela helgen.

En man spelar bowling

En rolig och sportig kväll med vänner

Titta på sport på storbildsskärmar, spela bowling, biljard, shuffleboard och andra spel. Du kan också äta god mat i en avslappnad atmosfär. O'Learys är ett perfekt ställe att gå till om du vill ha en rolig och sportig kväll med vänner eller familj.

O'Learys

Inomhus pool

Relaxa i hotellets spa

När ni är tillbaka på hotellet, sådär skönt rosiga om kinderna och möra i benen. Vad passar då bättre än att nyttja hotellets bastu och pool. Mjuka upp kroppen,  summera dagens äventyr och ladda om inför kvällen

Clarion Hotel Winn

Maxa dagen med sport

Efter en god frukost där du njuter av varje tugga, lite nybryggt kaffe i lugn och ro är du redo för en dag. Oavsett vad du väljer att göra så kommer du få en fantastisk dag. Motion, spänning och en härlig känsla av att det är gott att leva.

Längdåkare i ett längdspår

En dag i Högbo med vinteraktiviteter

Ut i naturen, inga begränsningar! Högbo erbjuder fantastiska möjligheter till friluftsliv, oavsett om du vill åka skidor eller skridskor. Här kan du hyra all utrustning du behöver och få hjälp med vallan. Ladda ner spårkartor och ge dig ut på äventyret!

Sportcentralen

Kockar i köket på Högbo Brukshotell

Njut av lunchen

Här är maten vällagad och smakrik, och den serveras i en mysig och avkopplande miljö. Menyerna präglas av tradition, nyskapande och säsongens bästa råvaror. – grönsaker från deras egna växthus, respektfullt behandlade djur från Högbos hagar och ekologiska val så långt det går.

Högbo Brukshotell

Publik på en hockeyarena

En match med Brynäs på Monitor Arena

Känslan av att uppleva hockey på plats i arenan är en av de mest häftiga känslorna som finns. Det är en känsla av spänning, adrenalin och gemenskap. Du hör publiken, du ser spelarna på isen och du känner hur pulsen rusar. Det är en känsla som är svår att beskriva med ord, men som du bara måste uppleva för att förstå.

Brynäs IF

Pumpa adrenalin

Du vaknar upp till den sista dagen av din sporthelg. Du är redo för en dag full av adrenalin och spänning. Du väljer mellan att åka skidor utomhus eller att testa Sveriges största inomhusextremsportarena. Eller väljer du båda?

Person vilar i skidbacken

Skön skidåkning utför

När ni är tidigt på plats och snabbt uppe på toppen ligger pisterna orörda och väntar. Njut av en dag med sköna åk. När det emellanåt är dags för energipåfyllning och läge att knäppa upp pjäxorna finns flera restauranger o kaféer att glida in hos.

Kungsberget

Inomhus klättervägg

Hoppa loss på Sveriges största extremsportarena

Utmana med fysiska aktiviteter och hitta era olika favoriter, här finns något för alla. The Dome är norra Europas största inomhusarena för extremsport och här kan du testa allt från trampoliner till kickbike, skateboard och klättring.

Dome Adrenaline Zone